Olivia Steer se declară anti-avort! Vedeta a participat la un marş controversat


    Olivia Steer se declară împotriva întreruperilor de sarcină foto: arhiva personală
Olivia Steer se declară împotriva întreruperilor de sarcină foto: arhiva personală

După ce şi-a spus răspicat oprinia în privinţa vaccinurilor şi şi-a pus lumea medicală în cap, Olivia Steer creează noi controverse. Fosta prezentatoare a participat wekend-ul trecut la un marş pentru viaţă, manifestare prin care susţinătorii au militat pentru eradicarea avortului şi promovarea valorilor creştine. Vedeta tv a negat însă că ar ieşi în stradă pentru un miting împotriva întreruperilor de sarcină şi a explicat care face acest lucru pentru a discuta implicaţiile ulterioare ale deciziilor luate de unele femei. 

În weekend-ul, în mai multe orașe din țară, au avut loc mitinguri anti-avort, deghizate în marșuri pro-viață. Ele au fost organizate de ONG-uri din Coaliția pentru Familie, iar Olivia Steer și-a declarat susținerea și și-a anunțat participarea la marșul, care a avut loc la București.

Organizaţia care a organizat acest miting în România se ocupă cu astfel de marşuri în Amrica de zeci de ani, ca reacţie a legalizării avortului în SUA. March for life are loc peste Ocean de obicei în luna Ianuarie.  


    Olivia Steer a participat la un marş anti-avortFoto: Instagram
Olivia Steer a participat la un marş anti-avortFoto: Instagram

Întrebată dacă marșul pentru viață presupune interzicerea avorturilor, Olivia Steer a ocolit elegant răspunsul. "Avem destule orfelinate ca sa ne permitem aducerea pe lume a copiilor nedoriți? Poarte ar fi mai utilă popularizarea metodelor contraceptive pentru a nu se ajunge la avort", i-a transmis o tânără vedetei.

În replică, Olivia Steer a explicat că susţine doar promovarea unor discuţii despre valorile familiei. "Nimeni nu-si propune să interzică sau să oblige pe nimeni de nimic. Fiecare e liber să consimtă sau nu să aducă pe lume un copil. Dar asta nu ne împiedică să discutăm, fără ipocrizie, despre implicaţiile morale, sociale, economice ale deciziilor noastre, nu-i aşa?", a fost răspunsul prezentatoarei atunci când a fost luată la bani mărunţi.  

Între timp, în țările în care s-au dat legi anti-avort au început să se înregistreze decese în rândul mamelor. Recent, în Paraguay, o fetiță de 14 ani a murit în timp ce năștea. Ea fusese victima unui viol, iar în Paraguay avortul este interzis chiar și când femeia este violată. 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg