Olivia Steer şi-a călcat pe inimă! Ce le-a gătit copiilor şi lui Andi Moisescu

Ultima actualizare:

    Olivia Steer se declară împotriva întreruperilor de sarcină foto: arhiva personală
Olivia Steer se declară împotriva întreruperilor de sarcină foto: arhiva personală

Olivia Steer nu mai foloseşte de mulţi ani focul pentru a pregăti mâncarea, dar de curând a făcut o excepţie. Fosta prezentatoare tv a gătit pentru familia ei. Vedeta, care este raw-vegană convinsă, a stat duminică în bucătărie, iar rezultatul a fost spectaculos.

Olivia Steer are aproape 10 ani de când şi-a schimbat stilul de viaţă şi a încercat să facă asta şi cu familia ei. I-a convins pe copii şi pe Andi Moisescu să încerce preparatele ei fără foc, dar redcent, vedeta a fost ea cea care a cedat. Olivia Steer a pregătit scrumbrie de mare la cuptor cu sos de curry, roşii şi ardei gras şi a publicat dovada pe contul ei de Instagram. Cei care îi ştiu obiceiurile culinare au fost şocaţi să vadă că vedeta a deschis aragazul.

"Am crezut că ești vegetariană!!! Sunt raw-vegană chiar, dar pentru familia mea gătesc (printre altele) şi peşte", a fost schimbul de replici dintre un fan şi vedetă.


    Olivia Steer a gătit pentru familia ei peşte la cuptorFoto: arhivă personală
Olivia Steer a gătit pentru familia ei peşte la cuptorFoto: arhivă personală

Cu ani în urmă, Olivia Steer era mult mai riguroasă. Vedeta povestea că micuţii ei David şi Luca mănâncă raw-vegan şi la grădiniţă.  "La grădiniţă avem norocul de a beneficia de meniu raw-vegan, aşa că mănâncă crud si acolo. Pare restrictiv, dar nu e. Sora mea s-a îmbolnăvit de cancer si aşa, din carte in carte, am ajuns la concluzia că ce facem noi este greşit. Eu cred că oricine se poate îmbolnăvi de cancer dacă nu respectă nişte legi naturale. În vacanţe, când se le miroase pizza si vor, îi las. Sunt o mamă deşteaptă. În fiecare zi, la noi in familie, se bea suc de sfeclă, măr şi morcovi", a mai spus Olivia Steer.

Recent, vedeta povestea cât de greu i-a fost să-l facă pe băieţelul ei să-şi dea seama debeneficiile alimentaţiei fără foc.

ŢEu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când, într-o zi, a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de școală. Îți dai seama că am luat poziție, pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme. I-am explicat avantajele și dezavantajele, i-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți, nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nicio problemă (...) Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian", a povestit Olivia Steer.

Ea și Andi Moisescu au împreună doi băieți, pe David (11 ani) și pe Luca (nouă ani).

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el