Scrisorile lui Stanca: Dragă Aurel Munteanu,

Ultima actualizare:

Ca nu cumva să scriu ceva despre tine. Nu că ai fi fost în vreo ipostază indecentă, nici vorbă. Dar, așa erai tu: nu voiai publicitate. Nu-ți plăcea să te știe/vadă/ arate lumea. Tocmai de aceea scriu și aceste rânduri dedicate ție, cu o anume strângere de inimă, cu o teamă ca nu cumva să te superi. Țin prea mult la amiciția noastră. Dar, cu toată dorința ta de discreție, fiind naș la o nuntă celebră, implacabil, te-ai situat în centrul, nodul, inima taifunului monden autohton. Brusc... Poate că din această cauză, tu fiind obișnuit cu o existență discretă, catifelată, rotundă ai fost relativ iritat, crispat la începuturile evenimentului. Efectiv, un eveniment, un început invadate de reporteri, curioși și curioase, indiscreți și indiscrete, confetti, petale de roze, blitzuri, stroboscoape, lasere și... paparazzi.

Pusă mai spre sfârșitul anului, pusă și la început, oricând ar fi fost pusă nunta nășită de tine cu Carmen, doamna ta cu o distincție și o discreție de zefir, cu copiii Reluțu și Ioana, va fi de departe nunta Anului 2013. Căci, riscând să mă repet sau să compar cu precedentele evenimente similare, eticheta și bunul simț, ponderația... pe scurt, Măsura au dominat totul. De la decorul superb, la meniul oricât de sofisticat ar fi părut, dar terminat cu tradiționalele sarmale.

Apoi muzica, spectacolul nupțial, susținut de mari nume: Loredana, Antoaneta, Sergiu Cipariu, Cabral, DJ Project... apoi repertoriul, lucruri ce par mici, dar care fac, compun, impun, susțin o atmosferă... Nu mai vorbim despre calitatea invitaților. Cei din lumea tenisului: trupa de la Sibiu cu ecusoanele pe veston, marii antrenori, foști tenismeni. Cosac, A. Marcu, T. Marcu și Mitică Coman... nu zic de Țiriac. El e mit. Ca și Hagi...Sigur, mai tot ce ține de organizarea unei nunți e pendinte de miri. Dar, aici se străvede în parte și gustul Nașului. Nașei. Părinții spirituali ai mirilor... Așa că, dacă anul se încheie cu topuri, clasamente și ierarhii eu votez simplu: Carmen și Aurel Munteanu: Nașii cuplului Brigitte-Ilie Năstase: Nașii anului 2013. Dixit!

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png