Oreste, după revenirea lui Rareş Bogdan la Realitatea TV: «Am decis să renunţ la un post»


    Rareș Bogdan și Oreste TeodorescuFoto Facebook
Rareș Bogdan și Oreste TeodorescuFoto Facebook

Oreste Teodorescu s-a bucurat de revenirea lui Rareş Bogdan la pupitrul emisiunii „Jocuri de putere“ de la Realitatea TV, însă a anunţat că el nu va mai apărea în cadrul acestei emisiune.

Postul de televiziune Realitatea Tv s-a confruntat cu o problemă majoră în ultimele patru zile, dat fiind faptul că realizatorul Rareș Bogdan s-a certat în direct cu patronul televiziunii, însă au ajuns la o înțelegere. El s-a revoltat fiindcă Oana Stănciulescu şi Oreste Teodorescu au fost interzişi pe post. 

Cozmin Guşă a declarat faptul că lucrurile vor rămâne exact așa cum s-a hotărât inițial. Cei doi jurnalişti nu vor mai apărea în cadrul emisiunii de la Realitatea Tv. La rândul ei, Oana Stănciulescu s-a dat la o parte de scandal şi a precizat că a încheiat colaborarea cu Realitatea TV încă de acum două săptămâni, adevarul.ro.

„Mă bucură enorm reîntoarcerea lui Rareş la emisiunea care-i aparţine! Întotdeauna am spus că Realitatea fără el nu poate exista, el fără ea da! Publicul său are nevoie de o garanţie a calităţii şi onestităţii, de un luptător neînfricat pentru o Românie frumoasa! Îl consider pe Rareş cel mai cultivat, pasionat şi patriot realizator de emisiuni din întreaga media românească. Pentru mine a fost un privilegiu, o încântare şi o mare onoare să particip la dialogurile cu el şi cu admirabilii săi invitaţi! Precizez că nu am avut niciun contract cu Realitatea, am venit timp de cinci ani exclusiv din credinţa că împreună cu el şi alături de cei mai oneşti jurnalişti şi analişti politici putem oferi românilor o platformă împotriva corupţiei, ticăloşiei, mafiei politice, pentru susţinerea statului democratic şi a orientării ţării noastre către valorile şi principiile lumii civilizate!”, a declarat Oreste pe Facebook. 

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
mic dejun foto pixabay
niculae badalau foto marian iliescu
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg