Ozana Barabancea e în dubii cu operaţia de micşorare a stomacului

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea s-a întors din Turcia, dar nu s-a operatfoto: arhiva personală
Ozana Barabancea s-a întors din Turcia, dar nu s-a operatfoto: arhiva personală

Era aproape convinsă că trebuie să se opereze pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar Ozana Barabancea încă mai cântăreşte situaţia. Jurata de la "Te cunosc de undeva" s-a întors din Turcia, acolo unde ar fi trebui să se supună intervenţiei şi a povestit că nu mai este la fel de decisă să facă acest pas.

Ozana Barabancea (47 de ani) a suferit fluctuaţii de greutate de-a lungul vremii, iar kilogramele pe care le-a pus la loc după reuşise să slăbească spectaculos au făcut-o să ia în calcul operaţia de micşorare a stomacului. Zilele trecute, soprana a cerut informaţii despre intervenţia prin care ar putea să scape de corvoada kilogramelor chirurgical. Miercuri seara, vedeta s-a întors de la clinica din străinătate unde urma să se opereze, dar nu a făcut-o. În schimb, soprana a povestit că în ultimele luni vaţa ei s-a schimbat radical cu ajutorul rugăciunilor.


    Ozana Barabancea a fost în Turcia zielle trecutefoto: arhiva personală
Ozana Barabancea a fost în Turcia zielle trecutefoto: arhiva personală

"Zilele mele de naştere mi le serbez la mănăstiri. Spun continuu «Tatăl nostru» şi atunci când sunt în trafic. Cel mai greu este să-ţi regăseşti liniştea şi să o păstrezi. Mi s-a propus să optez pentru o intervenţie de micşorare a stomacului la Istanbul. Ba chiar este a patra propunere. Mi-am făcut analize, pe mâncate şi pe nemâncate. Când am văzut cum e în Turcia, am zis Doamne, eu şi acum m-aş opera, dar mai am îndoieli, iar între timp mai merg şi la sport, de trei ori pe săptămână. Merg cu copiii mei. Este o decizie foarte grea. Gloria (n.r. fetiţa ei) vrea, Andrew (n.r. băiatul) nu vrea. Am încercat să mănânc doar când mi-e foame. Mi-e frică de repercursiuni, de complicaţii, I-am scris lui Feli Donose pe whatapp, este superbă! la primul rând de analize sunt ok, dar sunt la pragul diabetului, nu am", a spus Ozana Barabancea la emisiunea lui Mihai Morar. 

Nu e prima oară când Ozana încearcă să slăbească, însă dietele pe care le-a tot ținut, de-a lungul anilor, nu mai dau randament. Cel mai mult vedeta a slăbit în 2012, cu ajutorul unui medic nutriționist. A dat atunci jos peste 50 de kg, însă după ce a renunțat la dietă a început să se îngrașe din nou. Artista a ajuns să cântărească peste 120 kg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net