Ozana Barabancea, în rochia mini a fiicei! A slăbit 42 de kg

simeon stalpnicul png
Ozana Barabancea radiază de când încape în orice ţinutăFoto: arhivă personală

După colanţii de latex cu care a făcut furori, Ozana Barabancea (48 de ani) a trecut la minijup! Soprana a slăbit spectaculos în urma operaţiei de micşorare a stomacului, face sport şi are o alimentaţie echilibrată, iar toate acestea au ajutat-o să ajungă la o siluetă de vis şi să se îmbrace în hainele fiicei ei, Gloria, în vârstă de doar 13 ani! A dat jos 42 de kilograme şi încă mai vrea să scadă în greutate. Vedeta a declarat că şi-a propus să mai piardă încă cinci kilograme.

Ozana Barabancea îşi poate cumpăra acum haine de la copii! Soprana nu mai are motive să-şi facă griji în privinţa ţinutelor, pe care altă dată trebuia să le facă la comandă. Ea arată senzaţional după ce a dat jos nu mai puţin de 42 de kilograme şi mai vrea să slăbească. Miercuri seara, vedeta Antena 1 a făcut furori în platoul emisiunii lui Cristian Brancu. A venit îmbrăcată într-o rochie scurtă, care i-a pus în evidenţă talia trasă prin inel.

simeon stalpnicul png
Ozana Barabancea împrumută hainele fiicei ei Gloria, în vârstă de 13 anifoto: captură video Antena Stars

"Aceasta este rochia Gloriei, fiica mea. A fost făcută pentru ea, iar acum încap şi eu în ea. Vreau să-i mulţumesc pe această cale domnului doctor care m-a operat şi să-i transmit că îl iubesc, dar şi antrenorilor mei. Sportul este pentru mine ca aerul pe care îl respir. Am observat că atunci când nu fac mişcare am dureri mari de spate. Mai vreau să slăbesc încă cinci kilograme. Sunt foarte fericită cu noua mea siluetă. Sunt oameni care îmi recunosc vocea şi mă opresc pe stradă să mă felicite că am slăbit", a spus ea la emisiunea "Agenţia Vip" de la Antena Stars. 

simeon stalpnicul png
Soprana s-a schimbat enorm de când a dat jos nu mai puţin de 42 de kg în 10 luni foto: captură video Antena Stars

Vedeta s-a operat în urmă cu zece luni în România, după ce iniţial a fost tentată să facă această intervenţie în Turcia. Soprana a rămas doar cu 15 la sută din stomac. Operaţia a fost făcută laparoscop, iar ea se simte extrem de bine acum, deşi a avut şi momente dificile şi şi-a îngrijorat copiii.

"M-am cântărit și am 72 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras.  Cobor greu, urc greu scările, încă am senzaţia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, povestea ea. 

image png
cub anamaria prodan png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
dica
Ramzan Kadirov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg