Ozana îşi pune lipitori pe piele ca să slăbească 40 kg

image
Ozana Barabancea spune că se simte extraordinar de bine după trei luni de terapie cu lipitori

Are şarmul ei, indiferent de numărul kilogramelor, însă Ozanei Barabancea (46 de ani) i s-a făcut dor de perioada de acum trei ani, când era mai slabă cu 40 de kilograme.

Până să apeleze din nou la o dietă personalizată, solista s-a decis să încerce terapia cu lipitori, recunoscută pentru efectele benefice. “Fac această terapie de trei luni, de când am hotărât să încep o cură de detoxifiere și să slăbesc. Acum mă simt mult mai bine, iar rezultatele sunt vizibile. Auzisem de terapia cu lipitori acum un an, dar eram complet împotrivă, pentru că aveam repulsie față de ele. Însă când am auzit că o prietenă de-a mea a început să o facă, am fost curioasă să văd despre ce e vorba. Așa am aflat că lipitorile, cu cele trei maxilare și cei 270 de dințișori, aruncă în sânge această substanță magică, hirudina, capabilă să rezolve o mulţime de probleme de sănătate. În afară de asta, lipitorile te scapă de sângele cu toxine”, ne-a explicat jurata de la „Te cunosc de undeva!”, pe care de sâmbătă, de la ora 20.00, o vom revedea la Antena 1. “Lipitorile trebuie să fie personale. Eu le numesc prietenele mele de unică folosință. O ședință durează între 45 și 60 de minute. Și nu este nimic dureros. Simți doar o înțepătură ca de țânțar”, ne-a mai spus Ozana, care e decisă să dea jos cel puţin 40 kg.

Ce este hirudoterapia

image

Terapia cu lipitori sau hirudoterapia este folosită cu succes, de mii de ani, în tratea a numeroase boli. Aceasta constă în aplicarea pe anumite zone ale corpului a lipitorilor hirudomedicinalis (lipitori medicinale, crescute în condiţii sterile). Acestea ajută în afecţiuni ale sistemului nervos, circulator şi respirator, în boli de piele, obezitate, sterilitate, traume oculare etc. Costul unei şedinţe porneşte de la 50 de lei.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg