Papadopol e istorie. Ioana Ginghină se gândește la viitor: "Îmi doresc să vină prințul meu"

Ultima actualizare:

    Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au format un cuplu timp de 12 ani
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au format un cuplu timp de 12 ani

Actriţa de teatru şi telenovele s-a separat de soţul ei, Alexandru Papadopol, cu care deja nu mai locuieşte! Ioana Ginghină (42 de ani) a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care sunt planurile ei pentru vara aceasta, ce vrea să facă exact şi dacă vrea să se îndrăgostească din nou!

Click!: Se apropie vacanţa Ruxandrei, fiica ta, dar şi concediul! Unde sunteţi pregătite să plecaţi?

Ioana Ginghină: Sunt foarte obosită, mai are Ruxi o săptămână de şcoală şi apoi chiar am de gând vara asta să mă eliberez, să mă distrez şi să plecăm cât mai mult în ţară şi peste hotare. Vreau să ies, să mă distrez, să mă simt bine, să stau la terase şi să nu mai muncesc. Ani de zile munceam şi călătoream, acum vrem doar să plecăm departe. 

Unde plecaţi?

Ne-am luat deja vacanţa în Grecia, pentru că încerc să nu-i schimb obiceiurile ca să nu simtă vreo mare schimbare deocamdată. Cumva am zis să ţin aceleaşi ritualuri pe care le avea, iar noi mergeam în fiecare an acolo. După aia, ne-am gândit să plecăm să vizităm Sri Lanka pentru că am auzit atâtea despre, e pe lista noastră. Acum îmi doresc să călătoresc. Mă redescopăr, merg şi la psiholog. Contează să te simţi bine. 

Şi prin ţară nu mergeţi în vacanţă?

Ba da, mergem la Sibiu, la ai mei, cel puţin o săptămână. Mă simt bine că are cine să stea cu Ruxandra şi atunci ies în oraş cu sora mea, îi dăm mamei copiii în grijă. Mama le face toate poftele, de aia iubesc să merg acolo pentru că atunci când fiica mea vrea ceva, o trimit la bunica. Iar weekendul acesta am fost la mare, m-am simţit bine…

Deci vei avea o vară fierbinte…

Da, am de gând să nu stau prea mult pe acasă. 

Spuneai că aştepţi să se termine şcoala şi vei rezolva problema cu soţul tău de care te-ai separat…

Da, o să o rezolv şi atunci intenţia mea e să fac un comunicat de comun accord cu Alexandru (Papadopol, soţul actriţei, n.r.) în care să spunem exact cum stau lucrurile şi să se liniştească un pic apele.

Actriţa, alături de fiica ei, Ruxandra
Actriţa, alături de fiica ei, Ruxandra

Vouă vă stătea bine împreună, toată lumea s-a obişnuit cu voi…

Ştiu, am stat 12 ani împreună, suntem ca un brand. Până la urmă asta e!

El e foarte ocupat, are premiere de film şi teatru. Mai are timp să vină şi pe acasă?

Nu ştiu, pentru că nu mai locuim împreună. Probabil că pe la casa lui, da. 

În timpul liber ce faci? 

Încerc să mi-l dedic mie, merg la sală, mă ocup de blog, cu Mini Art Show am avut evenimente de 1 iunie, am de sfârşit de an şcolar. E o perioadă foarte aglomerată. Întoteauna m-am ocupat de mine şi probabil că şi asta contează. Îmi place să mă răsfăţ şi la mine nu e săptămână să nu fac masaj, măcar un tratament corporal sau facial.

Eşti pregătită să te reîndrăgosteşti?

Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa.... Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Poate a fost un avantaj... şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

S-au cunoscut pe platourile de filmare

Ioana Ginghină a debutat în anul 2002, în serialele ”La bloc” şi ”În familie”, apoi a fost distribuită în telenovelele de la Acasă TV.  Ruxandra Ion este „vinovată” de întâlnirea ei cu Alexandru Papadopol , ea fiind cea care le-a oferit ocazia să se cunoască prin intermediul filmelor în care i-a distribuit. Şi anume în telenovelele  „Numai iubirea” (2004), „Daria, iubirea mea” (2006) sau ”Aniela” (2009). În 2007 cei doi s-au căsătorit apoi au devenit părinţi de fetiţă.

Cei doi actori au jucat în multe telenovele de succes de la Acasă TV
Cei doi actori au jucat în multe telenovele de succes de la Acasă TV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net