Păpușa Barbie de la «Next Star» revine cu o nouă piesă scrisă de Mihai Alexandru

Ultima actualizare:

    Mihai Alexandru și Nina Manolache
Mihai Alexandru și Nina Manolache

”Păpușa Barbie de la Next Star”, Nina Manolache, în vârstă de 10 ani, a lansat în ianuarie piesa ”Marea e iubirea mea”, scrisă de Mihai Alexandru. Acum revine pe piața muzicală cu o nouă compoziție a lui Mihai Alexandru, melodie care beneficiază și de un videoclip filmat pe litoralul românesc.

Mihai Alexandru scoate vedete pe bandă rulantă, iar în pepiniera lui se află și Nina Manolache, o puștoaică de o frumusețe rară, un fel de păpușă Barbie, fiind chiar poreclită ”Păpușa Barbie de la Next Star” (Antena 1), emisiune la care a participat pe când avea doar 5 anișori.

Micuța artistă revine pe piața muzicală cu o nouă producție. Puștoaica de 10 ani are o nouă piesă, scrisă de compozitorul Mihai Alexandru, intitulată "Candy Girls".

Nina Manolache are 10 ani și o carieră frumoasă
Nina Manolache are 10 ani și o carieră frumoasă

Melodia beneficiază și de un videoclip superb, filmat la mare, realizat de Bogdan Dima. Nina este din Bacău și studiază canto cu profesoara ei, Irina Pashalov de la M.Y.Music Art. Puștoaica de la "Next Star" se numără printre micuții artiști din ”ograda” lui Mihai Alexandru, ”Al Mike Pepiniera”, cum îi place chiar lui să spună.

Anul trecut, ea a lansat melodia ”Marea e iubirea mea”, compusă tot de Mihai Alexandru. Compozitorul a remarcat-o încă de prima dată când i-a călcat pragul studioului de înregistrări. Încă de la 5 anișori, Nina a început să facă pian, canto, tenis, înot și tot atunci a avut prima apariție la "Next Star".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net