Pasărea Rock lansează "Legenda", primul lor album. Trupa face un spectacol unic în Europa


    Pasărea Rock își lansează primul album
Pasărea Rock își lansează primul album

Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi și Sorin Voinea și-au unit forțele sub numele Pasărea Rock. Trupa formată în urmă cu doi ani și jumătate se pregătește să lanseze primul album, "Legenda", în 23 septembrie, printr-un spectacol unic la nivel european. Tematica evenimentului aduce în actualitate tradițiile românești, iar show-ul urmează să aibă loc la arena Basme cu Cai, din Șoseaua Chitilei.

Albumul Legenda este esența existenței unei trupe prezentă pe piața muzicii românești de doi ani și jumătate, fiind rodul muncii consecvente și reprezântând renașterea genului muzical, cu influențe din folclorul românesc și cel balcanic.

„Pasărea Rock împletește stilul muzical al anilor ‘70 cu influențele moderne și ne bucurăm că prin muzica noastră am atins iubitori ai rockului de toate vârstele. Ne mândrim să descoperim adolescenți care vin la concertele noastre și savurează muzica pe care o cântăm cu plăcere de-o viață”, a declarat Mircea Baniciu.

„În ultimii doi ani și jumătate de existență a trupei, am realizat foarte multe lucruri deosebite. N-am stat pe loc, ci am muncit consecvent și roadele încep să se vadă: lansăm primul album muzical Pasărea Rock, completat de turneul de promovare în peste 10 orașe ale țării. Prin Legenda vrem să aducem o schimbare în domeniu, într-o vreme în care muzica e lipsită de conținut și mesaj”, a completat Josef Kappl.

„Am crescut și ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul să dăm înapoi ceva din ce am primit și să formăm generațiile care vor duce tradiția mai departe. Prin Legenda ne propunem să aducem în fața publicului un album rock de esență tare”, a conchis Ovidiu Lipan Țăndărică.  

Organizatorii pregătesc un spectacol inedit și incitant, care se va desfășura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii și proiecții, realizate într-un decor de film și menite să transmită publicului spiritul Pasărea Rock. În arena amenajată de Basme cu cai, spectatorii vor fi transpuși într-o atmosferă medievală, de poveste, membrii formației urmând să fie protagoniștii unor scene care amintesc de haiducii de odinioară.

Cât costă biletele

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul basmecucai.ro și iabilet.ro, dar și din magazine fizice.

Doritorii pot alege din mai multe tipuri de tichete: 150 lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria I, în primele rânduri), 300 de lei la categoria VIP și 450 pentru un bilet VIP care oferă un platou haiducesc și întâlnirea cu artiștii în backstage.

Totodată, e util de știut că organizatorii facilitează transportul pentru deplasarea spectatorilor, atât la dus, cât și la întors, punctul de plecare către spectacol fiind în zona Piața Chibrit.

Pasărea Rock este un proiect lansat pe piața muzicală din România în martie 2014. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică au înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este întregit de Sorin Voinea și Nicu Patoi.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png