Patrizia Paglieri, de la MasterChef: „Am fost confundată cu Liza Minel­li“

image
Patrizia Paglieri alături de fiul ei

Ea este Lady in Black şi, în acelaşi timp, pata de culoare din noul juriu MasterChef, la donna italiana effervescente, care m-a păstrat printre telespectatorii fideli ai show-ului de la ProTV. Iar femeia din spatele imaginii de la televizor este şi mai savuroasă. Mai ales alături de fiul ei, Francesco.

Cu originalul ei colier de linguri, care are parcă o forţă magică, privirea ei pătrunzătoare şi râsul cu poftă de... Chef ade­vărat, Patrizia Paglieri este o prezenţă electrizantă, cu o carieră absolut impre­sionantă în domeniul artei culinare. Iar toppingul special al acestei reţete este un simţ al umorului foarte dezvoltat. O femeie care ştie să gătească atât de bine şi are simţul umorului n-ar trebui să fie divorţată. Zic eu. Iar fiul ei de 18 ani, Francesco, ştie cel mai bine.

Sunt multe femei Chef în România?

Patrizia Sunt multe, dar nu în poziţie de top. În domeniul Horeca, există o ierarhie: la salate, la gustări şi apoi la cald. Şi majoritatea femeilor sunt la salate. În Italia, situaţia e diferită. Aici nu prea le pică bine să fie conduşi de o femeie. Dacă eu zic unui bucătar: „Dom’ne, dar chiar eşti praf!“, văd că se schimbă la faţă. Dacă le zice un bărbat, altfel îşi asumă.

Tu cum ai reuşit să te impui?

Patrizia Am fost foarte hotărâtă. Şi bazându-mă doar pe mine, am făcut lucrurile cum am vrut eu. Sunt independentă. Şi asta în toate do­meniile, cred, nu numai în bucătărie.

Dar de unde a răsărit Patrizia Paglieri?

Patrizia A răsărit din Buftea. (râde) Sunt din ’93 în România, dar nu sunt cunoscută pentru că am avut un business cu o clientelă foarte re­strânsă, de top, pe circuit închis 80%. Am avut restaurant cu produse premium şi n-am avut nevoie de publicitate.

Întâlnirea cu MasterChef cum s-a întâmplat?

Patrizia S-a întâmplat firesc, fiindcă la mine veneau angajaţii ProTV. Erau clienţii mei când aveam restaurantul din Buftea.

Ai avut emoţii când ai păşit prima oară în platoul MasterChef? Mă gândesc că veneai după o echipă care a avut succes...

Patrizia Nu, emoţiile n-au fost nicidecum prin comparaţie, ci legate strict de mine şi de felul în care vorbesc româna.

Ai avut clienţi celebri de-a lungul timpului.

Patrizia Da, în primul rând pentru că în Italia am avut un restaurant care făcea parte dintr-un complex unde era un teatru mare, la San­remo. Iar aici, în România, m-am bucurat de clienţi celebri şi pentru că găteam bine. (râde) Fiindcă dacă eram aproape de Buftea şi găteam prost, n-ar fi venit dacă nu le plăcea.

Vezi in ce împrejurare a fost confundată Chef Patrizia cu Liza Minelli şi continuarea interviului.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
foto captură video jpg
extrageri loto
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg