Patrizia Paglieri şi-a minţit fiul că i-a murit tatăl

image
Patrizia Paglieri şi Francesco, fiul ei, care s-a născut în RomâniaFoto: OK! Magazine România

Este din 1993 în România şi de atunci găteşte mâncare adorată de clienţii care i-au trecut pragul. Patrizia Paglieri a avut un restaurant la Buftea şi aşa a ajuns şi la MasterChef. Însă publicul îi cunoaşte mai puţin viaţa personală.

Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, Patrizia Paglieri a vorbit despre cel două căsnicii ale ei şi despre Francesco, băiatul pe care îl creşte singură de când el avea un an.

„Soţii nu i-am avut niciodată lângă mine la serviciu. Am deschis restaurantul în România în 1999, când Francesco avea trei ani şi eu eram divorţată de doi ani. Mama m-a ajutat mult cu creşterea lui, şi în Italia, dar şi aici, până când tata a venit şi el aici, ca director de cazinou”, a povestit Patrizia pentru OK!

Francesco, acum în vârstă de 18 ani, i-a moştenit pasiunea, dar este cu gândul la examenul de Bacalaureat care urmează şi la Facultatea de Management, de care e interesat.

Băiatul a trăit însă mult timp fără să ştie adevărul despre tatăl lui.

“Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a spus Patrizia în acelaşi interviu.

“Dacă ăsta a fost destinul, ce poţi face? Mie mai mult decât pentru mine, îmi pare rău pentru ea, că n-a reuşit să-şi găsească pe ci­neva ulterior”, a completat Francesco.

Interviul integral, pe site-ul revistei OK! Magazine România.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Meloni, Berlusconi și Salvini FOTO EPA-EFE
atac nuclear FOTO Shutterstock buton nuclear
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg