Paul de la Gaz pe Foc, furios după ce a fost respins la «Vocea»: «Trebuia să-i provoc!»


    Paul Panait a cântat la „Vocea României”, însă nu a trecut în etapa următoarefoto: captură Pro TV
Paul Panait a cântat la „Vocea României”, însă nu a trecut în etapa următoarefoto: captură Pro TV

Paul Panait de la Gaz pe Foc a urcat pe scena de la Vocea României în cadrul audițiilor pe nevăzute, și a cântat după cortină tocmai pentru a nu stârni reacții în public care ar putea influența decizia juraților.

Din păcate, până la sfârșitul prestației niciun scaun nu s-a întors, iar toți au fost surprinși atunci când s-a lăsat cortina și cei patru membri ai juriului au aflat pe cine au respins.  Pe moment, ascultând explicațiile lor, Paul nu a avut o reacție agresivă, ci mai degrabă o expresie de dezamăgire pe chip. Totuși, se pare că ar fi vrut să spună mai multe decât să îngâne sfaturile juraților.

Ulterior, folosindu-se de profilul de pe Facebook, cântărețul a transmis fanilor că nu a fost corect ceea ce s-a întâmplat și că ar fi trebuit să le lanseze o provocare celor patru jurați. „Salut! Vă prezint o variantă și cu «lecțiile» primite de la maeștri. Sincer, am fost cam liniștit, trebuia să-i provoc la o cântare live să văd care dintre ei îmi făceau față... voi ce părere aveți, se descurcau bine?”, a scris Paul, distribuind videoclipul cu prestația sa și comentariile ulterioare.

Au urmat mai multe postări, în care s-a arătat cel mai deranjat de poziția pe care Adrian Despot a luat-o față de el. „Pentru că mi-ați scris toți și sunteți revoltați pe reacția în special a lui Despot după Voce, m-am gândit la ceva inedit...”, a mai scris Paul Panait. Ulterior, a anunțat că va lansa provocarea pentru „știți voi cine” luni (18 septembrie), la ora 16.

Cum a reacționat Despot după prestația lui Paul

„Din punctul meu de vedere, ai cântat puțin prea mult în seara asta. Tu ai vrut să ne arăți astăzi mult, cât poți să duci cu vocea...”, a spus Adi Despot din scaunul de jurat, după ce l-a ascultat pe Paul cântând. „Eu cât am auzit din Paul, mi-a plăcut. Cât am auzit din Paul încercând să fie altcineva, aia este partea care nu mi-a plăcut, și din păcate am auzit prea puțin din Paul”, a mai spus el. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg