Paula Chirilă a slăbit 15 kilograme după divorţ


    Carla și Paula Chirilă  sunt cele mai  bune prietene
Carla și Paula Chirilă sunt cele mai bune prietene

Îndrăgita actriţă pe care o ştiţi din serialul „Mangaliţa” (Antena 1) a avut parte în ultimii ani de schimbări importante în viaţa personală.

Paula Chirilă (44 de ani) ne-a spus că a trecut prin mai multe schimbări, printre care şi divorţul. În decembrie 2017, ea a pus punct mariajului de 12 ani cu actorul Marius Aciu și a rămas să se ocupe de fiica lor, Carla (10 ani). „Am slăbit 15 kilograme făcând mult sport. Am renunţat la carbohidraţi (pâine, paste, făinoase, biscuiți etc.), iar activităţile zilnice m-au făcut să fug de colo colo şi să scap de câteva kilograme în plus”, ne-a spus Paula Chirilă la un eveniment organizat de Cătălina Buzdun şi IT Kids, unde Carla a fost model pe podium. „Carla e sportivă, are alte înclinaţii, scrie scenarii şi poveşti de pe la 5 ani, îl moştenește pe tatăl ei. Chiar dacă a prezentat moda, nu se îndreaptă către o astfel de carieră, nu îşi doreşte să devină model”, ne-a mai spus Paula Chirilă. 

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png