Paula Chirilă s-a combinat cu un puşti de 27 de ani

Ultima actualizare:

    Paula Chirila a divorţat anul trecut  de Marius Aciu, iar acum este amorezată-lulea
Paula Chirila a divorţat anul trecut de Marius Aciu, iar acum este amorezată-lulea

După 12 ani de căsnicie, Paula Chirilă a divorţat anul trecut de soţul ei, Marius Aciu, cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 9 ani. Iată că există viaţă şi după divorţ, iar actriţa s-a cuplat de câteva luni cu un tânăr pe nume Adrian, din Buzău, care are doar 27 de ani. Este mai mic cu 16 ani decât ea.

Anul trecut, Paula Chirilă (43 de ani) încerca să îşi păstreze zâmbetul pe buze. Nu era o perioadă tocmai roz pentru ea, din cauza faptului că divorţase de scenaristul clujean Marius Aciu, bărbatul cu care are o minunăţie de fetiţă. Carla are acum 9 ani, este foarte talentată şi a fost cel mai mare sprijin emoţional pentru celebra actriţă.

Adrian o  impresionează  pe Paula Chirilă  cu bolizi cu sute  de cai putere
Adrian o impresionează pe Paula Chirilă cu bolizi cu sute de cai putere

 ”Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos, pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi Sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitor, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi, dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie”, spunea Paula Chirilă într-o emisiune tv.

Au fost împreună în vacanţă la Praga

Dacă Sărbătorile trecute le-a petrecut alături de fostul soţ, anul acesta va fi alături de alt bărbat. După furtună, a venit soarele şi pe cerul Paulei, iar “Cupidon” a avut grijă de inima ei! Aşa se face că acum iubeşte din nou la cei 43 de ani ai săi, iar norocosul se numeşte Adrian Petroşel, are 27 de ani şi este originar din Buzău.

Tania Budi şi Marin Burcea
Tania Budi şi Marin Burcea

Tânărul mai mic cu 16 ani decât Paula învârte afaceri în oraşul natal, care îi aduc bani frumoşi, iar asta se vede după maşinile pe care Adiţă, aşa cum îi spun prietenii, le conduce pe străzile Buzăului şi ale Bucureştiului. Acesta face “comerţ” cu maşini la mâna a doua. În ciuda vârstei, buzoianul nu este doar o aventură, ci o relaţie cât se poate de serioasă pentru blondina celebră, având în vedere că aceasta i-a cunoscut prietenii şi au fost împreună la petreceri cu lăutari, într-un local din provincie. Ba, mai mult, în octombrie, cei doi porumbei au avut o vacanţă romantică în Cehia. S-au plimbat de mânuţă pe străzile din Praga, s-au pozat cu un urs alb de jucărie, şi au luat masa la restaurantele din zonă. Nu ştim dacă va îmbrăca rochia de mireasă, cert este că Paula a făcut câteva repetiţii în acest sens, întrucât, recent, ea a fost mireasa colecţiei de blănuri în prezentarea de modă a designerului Flora Năstase. 

Şi Tania Budi iubeşte un tinerel


    Tania Budi şi Marin Burcea
Tania Budi şi Marin Burcea

Dragostea o face şi mai frumoasă pe Tania Budi, în buletinul căreia scrie că a împlinit 50 de ani în luna februarie. Iar asta pentru că blondina s-a îndrăgostit-lulea de Marin Burcea, un constănţean care activează ca şi caporal în Legiunea Străină, acesta fiind şi motivul pentru care Tania face naveta pe ruta România-Franţa. În februarie, cei doi au petrecut o săptămână la Paris şi au sărbătorit aniversarea Taniei, apoi, în martie au sărbătorit primăvara în Marsilia, chiar lângă locul de muncă al bărbatului.  În ciuda diferenței de vârstă de aproape 20 de ani, cei doi par fericiți împreună. 

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net