Paula Hriscu speră la sărbători în liniște, după ce covidul i-a răpit tatăl vitreg!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Solista Paula Hriscu (31 de ani), care este tot mai mult pe drumuri de munte pentru filmările videoclipurilor sale, ne-a povestit că anul acesta își dorește să aibă parte de sărbători liniștite, de pace și să fie în familie, după o perioadă grea, decesul tatălui vitreg.

Solista Paula Hrișcu
Solista Paula Hrișcu

„De Paște o să fiu cu familia. Sper, din tot sufletul, că această sărbătoare să fie liniștită pentru mine. Pentru că, anul trecut, nu a fost prea bine. Mi-am pierdut tatăl vitreg (s-a stins din cauza covidului, n.r.) și, cumva, sărbătorile au fost petrecute pe la spital. Dureros. Acum sper că să fie bine. O să fie și mama cu mine, familia mea și soțul meu.

Să fim împreună și să fie liniște și pace! Sper s-ajung, să gătesc, că de obicei. Mâncarea favorită e salată de boeuf și o fac excepțională. Fac cantități industriale de salată și se mănâncă foarte bine. Poate o să gătesc și un pic de ied. Săracul ied! Am o rețetă specială à la Paula Hrișcu. Gătesc spontan. Cu câteva zile înainte îmi fac o listuță, fac cumpărăturile și mă gândesc, atunci, cum o să fie pregătit", a povestit Paula Hriscu pentru Click!.

Filmează în munți și pregătește colaborări

„Noi am filmat acum videoclip la 4 melodii ale Paulei Hriscu, care se vor regăsi pe albumul #2. Ca producător al Paulei, pot să spun că, în curând, românii o vor vedea pe scena de la Sala Palatului. Acum, "în curând"-ul ăsta, pentru fiecare, poate să fie mâine.

Pentru mine, nu e mâine, că un spectacol la Sala Palatului nu se organizează mâine. Dar, sigur va fi un spectacol acolo. Un alt spectacol va fi în fața Palatului Culturii, la Iași, pe o scenă deschisă, mare. Ne gândim la lucrurile astea. Sunt în planul meu pentru Paula. Nici ea nu știe.

Urmează să știe și ea. Paula nu a spus, ea filmează doar pe frig. Pe foarte mare frig. Paula niciodată nu filmează pe căldură. Nu se întâmplă să punem niște piese pe căldură. Mai trebuie să spun că toate melodiile religioase ale Paulei le filmăm în cele mai misterioase și "tricky" locuri din România.", spune Nicoleta Ionita, producător.

„Poate cu bunăvoința lui Dumnezeu reușim și 3 colaborări cu artiști foarte importanți pe scena românească, care n-au nicio legătură cu muzica populară. Cu un rapper, cu o trupă rock de peste graniță, poate și cu un cântăreț în vogă, de la noi, din România.

Dar nu putem da un nume. Ne gândim, la planuri vorbite de Sus, doar atât. Și sunt sigură că dacă sunt discutate cu Doamne, Doamne, exact cum spune Paula, în cel mai nou videoclip al ei, "Mi-ar fi plăcut", după ce îi spune lui Dumnezeu ce i-ar fi plăcut, s-a împăcat cu Totul. Că, până nu facem pace cu noi, nu se întâmplă nimic. Și, acum, vin darurile. Păi, dacă e dar, să fie dar!", a mai spus producătoarea Paulei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net