Paula Hriscu s-a pierdut în munți cu F. Charm

Ultima actualizare:

Simpaticei soliste de muzică populară Paula Hriscu i-a plăcut atât de mult colaborarea cu F. Charm încât s-a hotărât să repete experiența. Astfel că după succesul cu piesa Lucifer din 2021, cei doi cântăreți au plecat în munți să filmeze alt videoclip, pentru o nouă melodie. „Încerc să iubesc” este deja un hit, iar videoclipul este de-a dreptul fabulos, căci promovează frumusețea țării noastre, peisaje de poveste.

Paula Hriscu, colaborare de succes cu F. Charm
Paula Hriscu, colaborare de succes cu F. Charm

Paula Hriscu, colaborare reușită cu F. Charm

Cântăreața din Ardeal a cucerit publicul cu melodiile sale din folclor, însă iată că știe cum să scoată piese autentice și în colaborare cu artiști care cântă alt gen muzical.

„Vara mi-a adus proiecte frumoase, evenimente la care am participat cu toată dragostea și cu mare bucurie. Am lansat două piese de care publicul se bucură, iar eu nu pot decât să îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot. F. Charm e un artist genial, un om minunat și înțelept cu care îmi face o deosebită plăcere să lucrez. Chiar dacă stilurile de muzică pe care le cântăm sunt diferite, ne completăm foarte bine, datorită faptului că amândoi dorim să transmitem un mesaj publicului.

Trăim într-un secol în care rătăcim foarte mult și nu mai știm ce înseamnă să iertăm și să ne iubim unul pe celălalt, să dăruim fără a aștepta să primim ceva la schimb... " Încerc să iubesc" e o piesă care asta ne învață... e o luptă grea cu noi înșine, dar nu imposibil dacă avem credință.” a declarat Paula Hriscu, pentru Click!

Interesant de citit și: «Păpușica în ie» a primit «botezul» pe scenă de la Furdui Iancu

image

Paula Hriscu și F. Charm au filmat clipul piesei „Încerc să iubesc” într-un loc superb, dar periculos

„Filmările au durat 2 zile și s-au petrecut în județul Alba, la Cascada Pișoaia din Vidra, un peisaj spectaculos parcă rupt din Rai, pe care l-am găsit la îndrumarea gazdei unde am fost cazați. Nu am avut în plan această locație, dar când am ajuns acolo am rămas uimiți de frumusețe și am decis pe loc că trebuie să filmăm.

Peripeții au fost, având în vedere că am filmat foarte aproape de cascadă, a fost și un pic periculos, pentru că trebuia să trecem peste pietrele care erau foarte alunecoase. Important e că a ieșit totul așa cum ne-am dorit. Am filmat și în satul Geamăna. Urmează să finalizez albumul numărul 2 la care lucrez.", a declarat Paula Hriscu, pentru Click!

Trebuie să citești și: Solista Paula Hriscu, la un pas de moarte la 22 de ani. «M-am apucat de cântat la trei luni după operație»

F. Charm, un artist care respiră muzică

Numele lui real este Bogdan Vlăsceanu și s-a născut în București, pe 09 Mai 1981. F. Charm și-a făcut debutul în industria muzicală din 1997. Primul album oficial a ieșit pe piață în anul 2000.

Genurile muzicale abordate în acea perioadă erau RnB, soul și hip-hop. Solistul compozitor a colaborat cu artiști din țară, dar și de afară: Ky-Enie, din Jamaica, sau cu Shaun Holly, din S.U.A. În ultimii ani a colaborat cu artiști de muzică populară precum Paula Hriscu, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul.

Paula Hriscu, un artist de muzică populară cameleon

Paula Hriscu, în vârstă de 30 ani, este din Hunedoara, iar drumul spre muzică s-a deschis după ce a trăit o mare cumpănă. La doar 22 de ani a fost la un pas de moarte: a suferit o hemoragie din cauza unui chist ovarian ce a fost perforat. După câteva ore bune de intervenții, cântăreața a fost salvată de medici. După experiența neplăcută pe care a avut-o, viața artistei s-a schimbat complet. Înainte de operație, Paula Hriscu lucra la o sală de jocuri că încasator.

Paula Hriscu este o cântăreață de succes din Ardeal
Paula Hriscu este o cântăreață de succes din Ardeal

După operaţie nu mai putea ridica greutăţi, iar din neant, mama ei a intrebat-o dacă nu cumva n-ar vrea să se apuce de cântat. Ulterior, ea a urmat „Școala Populară de Artă” și cursurile facultății de la „Academia Națională Gheorghe Dima”, specializarea Canto.

Iată că această grea încercare a vieții a dus-o pe alte drumuri, iar prin muzică simte că le transmite oamenilor emoții puternice.

Mai jos puteți asculta și piesa Lucifer, prima melodie a Paulei Hriscu în colaborare cu F. Charm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net