Paula Iorga, de urgență la spital: „Trebuie să stau cinci – șase săptămâni cu orteză!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Paula Iorga (56 de ani), văduva regretatului cântăreț Leo Iorga (1964-2019), a ajuns de urgență la spital, în urmă cu câteva zile, după ce a alunecat și și-a rupt mâna stângă. Contactată de Click!, femeia ne-a mărturisit că trebuie să stea cu orteză cinci – șase săptămâni până se face bine.

Paula Iorga are pe umărul cui să plângă! Soția regretatului solist al trupei Compact se confruntă cu probleme medicale care o opresc în aceste momente să se descurce singură, astfel că este dependentă de sprijinul oferit de partenerul său de viață, Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton.

„Ce să fac acum, stau în pat?! Nu sunt prea bine din cauză că m-am împiedicat acum o săptămână și mi-am rupt o mână, așa că acum am o orteză pusă de medici. Am fost de urgență la spital și am refuzat să îmi pună ghips la mână pentru că știu că este foarte bine și cu orteza la mână. Trebuie să stau cu ea în jur de cinci – șase săptămâni...ce să fac, este rău, nu pot să fac absolut nimic. Îl mai ajut, în tot acest timp, pe partenerul meu cu ce pot pe partea de marketing.”, a declarat Paula Iorga, pentru Click!.

Paula Iorga: “Nu am fost tratată niciodată așa”

Fosta soție a regretatului rocker ne-a mai mărturisit că se simte foarte fericită în brațele actualului partener de viață despre care spune că o iubește necondiționat, iar dragostea dintre ei e mai ceva decât cea trăită cu Leo Iorga, cu care are și doi copii, pe Edy și Paul.

„De când am orteza asta la mână el are mare grijă de mine. Soțul meu îmi pregătește farfuriuța cu de toate, în fiecare dimineață, fix ca la un restaurant. Nu am fost tratată niciodată așa cum mă tratează el”, ne-a mai spus Paula Iorga.

În prezent, Paula Iorga locuiește în Eforie Nord. Femeia a ales să renunțe la viața agitată din Capitală, la doi ani, de la decesul regretatului său soț. Decizia sa a fost luată din cauza faptului că nu a mai putut să stea în casa unde, timp de nouă ani, l-a îngrijit pe bărbatul cu care a fost căsătorită mai bine de 30 de ani. Așa că, l-a scurt timp, fără să știe ce o așteaptă, Paula s-a mutat și și-a găsit fericirea și liniștea sufletească în brațele lui Aurel Dincă, Auraș cum îi place ei să îl alinte pe fostul solist al trupei Krypton.

Click! spune

Leo Iorga și-a luat adio de la viață pe 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după o luptă de opt ani cu cancerul pulmonar. Atât el cât și familia sa au luptat cu toate forțele pentru ca Leo să își revină, însă, în zadar, pentru că problemele medicale i-au pus capac definitiv.

Leo Iorga, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a fost un muzician român, vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net