Paula Seling a răcit! Ce va face joi la semifinală?


    Paula Seling a fost  asaltată de presa locală
Paula Seling a fost asaltată de presa locală

Cu două zile înainte de semifinala Eurovision, Paula Seling le dă emoţii românilor: cântăreaţa a răcit din cauza aerului condiţionat din Arena. Cum se va descurca joi când va urca pe scenă?

Paula Seling a anunţat pe blogul ei că a răcit provocând, astfel, mari emoţii în rândul celor care o susţin.

"Ieri m-am trezit cu usturime în gât!!! Ghinion sau semn bun? Judecând după faptul că toate premiile importante din viaţa mea le-am câştigat pe răceală, mă gândesc că nu m-aş da înapoi de la un nas înfundat ( LOL). Am avut grijă de mine toată dimineaţa. Vă spun sincer, curentul de pe holurile alea de la Arena, aerul condiţionat blocat pe temperaturi “norvegiene” nu se înţeleg prea bine cu un Capricorn alergic la curent! Nah, ce să zic… Oricum, în ultimele două luni, asta a fost starea mea naturală, aşa că nu mă mai mir", scrie Paula.

"Cu toată senzaţia mea că răcesc, am avut o energie bună. Fetele ( Andreea Moldovan, Larisa Borza, Bianca Purcarea şi Andrada Suliman ) au fost, din nou, frumoase şi foarte bune. Sunt tare mândră de ele!!! (Zici că eu le-am făcut LOL)."

"Ne-am reîntâlnit cu concurenţa din Irlanda, EXTREM de simpatică, am vorbit puţin, am plecat. Eu, în continuare, muream de frig! Nu le poţi opri norvegienilor aerul condiţionat nici cu forţa :))) La deschidere a fost neaşteptat de bine, atâta atenţie nu am simţit asupra noastră niciodată! Sunt, fără îndoială “the days of our lives”, doresc tuturor colegilor să treacă prin aşa ceva! E o experienţă incredibilă, la un nivel extrem de înalt! Totul este calculat la secunde şi în centimetri, cu minuţiozitate

Referitor la articolul apărut în The Guardian, Paula spune că a amuzat-o: "Am primit câteva întrebări cu “ce părere am despre ce a spus ‘The Guardian’ …” . Mi-a venit să râd şi să întreb dacă SIGUR nu au vrut să scrie altă ţară?", asta în contextul în care piesa "Playing with fire" a primit critici favorabile din partea presei internaţionale.Citeşte şi:

Un jurnalist britanic despre piesa lui Ovi şi a Paulei: "România, să-ţi fie ruşine"

Eurovision 2010, prima semifinală: Moldova s-a calificat în finală!

Norvegienii i-au măsurat tocurile Paulei Seling

Paula Seling şi Ovi: A doua repetiţie a fost extraordianară

vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png