Pe Bebe Cotimanis îl ştie toată ţara, dar uite cum arată soţia lui!

28 martie 2015
article img
Bebe Cotimanis este cel de-al patrulea jurat de la "Românii au talent"foto: Click!

Juratul de la "Românii au talent" a fost greu de convins până a ajuns la altar. Bebe Cotimanis (60 de ani) s-a căsătorit religios vara trecută, în mare secret. Soţia lui este femeia lângă care stă de aproape 15 ani.

A declarat în repetate rânduri că nu se va mai căsători niciodată, dar a făcut pasul cel în vara anului trecut. Bebe Cotimanis, „vocea Pro Tv", s-a căsătorit religios în mare secret, la o mănăstire din vârf de munte, cu Florina Mărcuţă, femeia care i-a dăruit un copil. Cei doi sunt împreună de 15 ani şi au un copil de 13 ani.

Bebe Cotimanis, convins de un călugăr ca să se însoare

Actorul şi-a oficializat relaţia după mulţi ani şi a făcut-o departe de ochii curioşilor. la petrecerea mirilor fiind invitate aproximativ 30 de persoane.

article img
Soţia lui Bebe Cotimanis este make-up artistfoto: arhiva personală

"Eu consider că pasul nostru a fost făcut demult, noi suntem o familie. Însă acum pot spune că a fost o coacere spirituală. Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie", a declarat la vremea respectivă, în exclusivitate, pentru Click! actorul.

Soţia lui Bebe Cotimanis este make-up artist

Partenera de viaţă a lui Bebe Cotimanis este şefă a unei şcoli de machiaj din Bucureşti, care îi poartă numele soţului - Cotimanis Show, şi care e partener oficial Fashion Tv România. A povestit că machiajul de mireasă şi l-a făcut, evident, singură. 

Bebe Cotimanis este cea mai cunoscută voce a Pro-TV-ului

Bebe Cotimanis, cea mai cunoscută voce a PRO TV-ului, este cel de-al patrulea jurat al show-ului "Romanii au talent". Colegii de emisiune l-au catalogat imediat când au auzit că va ocupa un scaun în juriu. "Tranşant, imprevizibil, spumos, cu experienţă, impertinent de pertinent. Iată noul jurat "Românii au talent!", spunea Pavel Bartoş.  "Este o voce care te bântuie, te zguduie, te înfioară, te emoţionează! Iar când îi vezi faţa, încremeneşti!", a completat Smiley.