Pe ce a cheltuit Dan Ciotoi de la Generic milionul de euro câștigat cu „Banii n-aduc fericirea”: „Am hrănit 9 familii!”

#Exclusiv Click!

Dan Ciotoi (68 de ani), solistul trupei Generic, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre starea sa de sănătate, după cele două operații de cancer la colon. Am aflat și pe ce s-a dus milionul de euro câștigat la nunți.

Cum se simte Dan Ciotoi după operațiile de cancer la colon! Ce interdicții are pe viață?

Artistul Dan Ciotoi și-a revenit spectaculos, pe plan medical, la nici o jumătate de an de când a primit un diagnostic crunt, cancer la colon. A trecut, nu numai prin mari emoții, ci și prin două operații. Susține că medicii i-au salvat viața în ultima clipă.

„Acum sunt bine, am avut deja spectacole, mi-am revenit. Trebuie să țin regim, e la fel ca la o dietă, n-am voie prăjeli, alimente procesate și nici semințe mici, de roșii și de susan, căci stomacul nu le poate digera și se blochează pe colon.

Îi sfătuiesc pe toți să se controleze, chiar și de două ori pe an, să meargă la medicul de familie. Orice boală, luată din pripă, e vindecabilă. Nu recomand însă spitalele din Târgoviște, unde nu m-au diagnosticat corect, recomand Spitalul Universitar din București. 

Acest spital e ca o icoană pentru mine. O oră m-a despărțit de moarte, se fisurase intestinul, dacă se vărsa în sânge muream. Sufletul medicului contează foarte mult, iar eu am întâlnit, la greu, un doctor inimos”, spune el, exclusiv pentru Click!

Câți bani a câștigat Dan Ciotoi, în 50 de ani de activitate muzicală?

Artistul ne-a dezvăluit și câți bani a câștigat din muzică, în cei peste 50 de ani de activitate muzicală, pe scenă, în lumina reflectoarelor.

 „Am câștigat peste un milion de euro, în toți acești ani de concerte. Pe ce s-au dus? 

În perioada de început, din banii produși de mine am hrănit 9 familii și pe ale instrumentiștilor mei. Am încercat să îi investesc și în afaceri, dar nu mi-a mers, numai din muzică știu să scot bani”, ne-a mai menționat Dan Ciotoi, exclusiv pentru Click! 

Vara aceasta, trupa Generic speră să fie prezentă și pe litoralul românesc.

 „De prin iulie cred că vom avea contracte. Mergem și cântăm, dacă ne înțelegem la bani”.

Potrivit organizatorilor de evenimente, onorariul trupei Generic ajunge și la 5.000 de euro, la o petrecere cu ștaif. 

A devenit celebru cu piesa  „Banii n-aduc fericirea”

Artistul Dan Ciotoi susține că cea mai bună piesă din repertoriul trupei Generic este, de departe,  „Banii n-aduc fericirea”. A cântat-o de sute, poate chiar de mii de ori, la petreceri. 

Întrebat de reporterul Click! ce ar alege, între dragoste și bani, Dan Ciotoi ne-a oferit un răspuns cu tâlc.

 „În versurile piesei, este vorba despre o alegere, între bani și iubire. În general, trebuie să alegem câte un pic din fiecare, așa este mai sănătos”, a mai spus Ciotoi.image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
Cub Marina Almășan
banner jean de la craiova png
Îndrăgita artistă își va lua însă revanșa chiar marți, mai precis mâine, pe 23 iulie, atunci când a stabilit să își serbeze ziua de naștere
image
actualitate.net
image
actualitate.net