Pentru ei, clopoţelul a sunat mai devreme

Fetițele lui Catrinel Sandu învață la o școală din Sarasota
Fetițele lui Catrinel Sandu învață la o școală din Sarasota

Copiii vedetelor care studiază în străinătate sau la şcoli private au început anul şcolar mult mai devreme. Catrinel Sandu, Andreea Marin, Romaniţa Iovan sau Irinel Columbeanu sunt doar câţiva dintre părinţii care le-au pregătit mai devreme ghiozdanele odraslelor lor.

Anul şcolar începe pe data de 10 septembrie, însă pentru unii copii clopoţelul a sunat mult mai devreme. Şi asta pentru că unităţile de învăţământ la care învaţă odraslele vedetelor fac parte din mediul privat sau se află în străinătate, unde este alt program de studiu! Spre exemplu, Sara (9 ani) şi Lara (5 ani), fetiţele lui Catrinel Sandu (41 de ani), au început şcoala luna trecută. Ele urmează cursurile unei şcoli din Sarasota, aproape de casa lor, iar pentru Catrinel a fost mult mai uşor, având în vedere că şi mezina merge acum la şcoală şi poate primi ajutor de la sora cea mare. Sara este în clasa a IV-a, iar Lara esîn primul an de şcoală. ”Am avut o vacanţă frumoasă în România şi ne-am întors cu forţe proaspete la  şcoală”, ne-a spus Catrinel.

Pentru fetiţa lui Irinel Columbeanu (61 de ani) trezitul de dimineaţa a început de săptămâna aceasta. Irina are 11 ani şi studiază la Şcoala Franceză, acolo unde taxele sunt de 4.000 €. Micuţa a avut o vară mai agitată, pentru că medicii i-au depistat în luna octombrie 2017 o problemă la ochişor, iar aceasta i-a dat mari bătăi de cap, însă a fost rezolvată luna trecută în America. Ea s-a aflat în vacanţă la mama sa, Monica Gabor, şi a rezolvat problema de sănătate a micuţei, la o clinică privată. Acum Irina a scăpat de bucluc şi a fost bucuroasă să înceapă un nou an şcolar şi să-şi revadă colegii.

Irinel Columbeanu, mândru de fiica lui, Irinuca, elevă la Școala Franceză
Irinel Columbeanu, mândru de fiica lui, Irinuca, elevă la Școala Franceză

Fiul Romaniţei Iovan şi al regretatului pilot Adrian Iovan va împlini 12 ani pe 3 octombrie şi este elev în clasa a VII-a  la British School of Bucharest, unde taxa anuală este de 20.000 €. Albert învaţă exclusiv în limba engleză şi este  atras şi de ştiinţele exacte. În plus, practică multe sporturi precum scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate, bouldering (escaladă) sau echitaţie. Vara aceasta s-a bucurat de vacanţă şi de timp liber cu prietenii sau colegii de şcoală.

Romanița Iovan și fiul ei Albert
Romanița Iovan și fiul ei Albert

Şi Andreea Marin a intrat în febra emoţiilor. Fiica ei şi a lui Ştefan Bănică are aproape 11 ani şi este elevă în clasa a VI-a,  la International School of Bucharest, cu predare în limba engleză; Taxa anuală este de 7.000 € pe an, însă mama Violetei a spus că este un preţ modic în comparaţie cu alte şcoli, în plus, este mulţumită de faptul că micuţa ei are oportunitatea să înveţe multe acolo. Pentru ceilalţi copii, cursurile anului şcolar 2018-2019 vor începe luni, 10 septembrie, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educaţiei Naţionale.


    Romanița Iovan și fiul ei Albert
Romanița Iovan și fiul ei Albert
horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png