Pepe a dat ochii cu fostul amant al Oanei Zăvoranu. Cum a reacţionat

Ultima actualizare:

    Pepe şi-a dat seama târziu că bărbatul este fostul amant al Oanei ZăvoranuFoto: Antena 1
Pepe şi-a dat seama târziu că bărbatul este fostul amant al Oanei ZăvoranuFoto: Antena 1

Întâlnire de gradul zero la "Ham talent"! Fostul amant al Oanei Zăvoranu a intrat în scenă cu un număr de dresaj canin, moment apreciat de toţi juraţii, inclusiv de Pepe. Artistul şi-a dat seama târziu că în faţa lui se află bărbatul care în urmă cu cinci ani îi trimitea filmuleţe porno fostei soţii şi pe care îl demasca cu detectivi că se culcă cu Oana Zăvoranu.

Tudor Ionescu, alias Tudy, a intrat în scenă, sigur pe el şi fără nicio emoţie şi-a prezentat numărul. Fostul amant al brunetei se ocupă de mai mulţi ani cu dresura de câini, iar duminică a fost momentul lui de glorie. Ştia clar cine îi va urmări din scaunul de jurat, însă acest lucru nu i-a adus nicio emoţie. Pepe a remarcat că toţi concurenţii, colegi ai lui Tudy, s-au descurcat de minune şi a apreciat număr. "A fost cel mai spectaculos moment!", a subliniat Pepe, care şi-a dat seama târziu că bărbatul care a intrat în scenă este cel care i-a stricat mariajul cu Oana Zăvoranu.   

Tudor Ionescu a apărut duminică în emisiunea jurizată de Pepe
Tudor Ionescu a apărut duminică în emisiunea jurizată de Pepe

"Eu nu l-am mai văzut de atunci, de acum cinci ani. A fugit. Nu a mai avut semnal. Am părăsit domiciliul conjugal şi din acesl moment a fost dispărut. El a avut un scop de urmărit. Acest individ are un tupeu fantastic. A rămas cu cel mai bun prieten al omului, câinele. Mă bucur pentru el. Am înţeles că plimbă nişte hârtii prin Parlament, că el vrea să fie mare. Să aibă mare grijă cu publicitatea asta şi cu aparţiile astea, că sunt vreo şase-şapte filmuleţe, care ar putea să apară şi nu cred că năşicul lui Călin Popescu Tăriceanu ar suporta asta. Aş vrea să-l întreb dacă poate să ajungă până acolo cu sfidarea încât să ajungă într-o emisiune unde în juriu este fostul meu soţ, cu bune şi cu rele. Nu ştiu cea a fost în mintea lui să vină în faţa lui Pepe. Poate a vrut să-l sfideze. Poate a fost o dorinţă macabră de a despărţi oameni fericiţi. Nu sunt singura fată pe care acest indivit a separat-o. Pentru el a fost misiune îndeplinită. Eu mi-am asumat relaţia cu el. Credeam că după divorţ voi rămâne cu el", a spus bruneta la "Un show păcătos". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net