Pepe a șocat cu divorțul de Raluca Pastramă. Ce avea pe suflet soția sa: «Aș avea multe de spus»

Ultima actualizare:
Raluca Pastramă, soția lui Pepe
Raluca Pastramă, soția lui Pepe

Vestea divorţului lui Pepe de Raluca Pastramă a venit ca o bombă în showbizz. Cei doi formau un cuplu frumos şi serios şi nu au dat niciodată de bănuit că ar avea probleme sau că lucrurile între ei nu stau aşa cum ar trebui. Contactat telefonic de Click! Pepe nu a dorit să facă mai multe comentarii decât ceea ce a spus deja pe canalul său de Youtube. “Nu dau alte declaraţii! Mulţumesc!”, a spus vedeta.

S-ar putea spune că este divorţul anului pentru că nimeni nu se aştepta la asta! Pepe (41 de ani) a făcut anunţul despre divorţ luni seară şi a spus că Raluca şi-a dorit acest lucru şi că decizia separării îi aparţine acesteia. După spusele artistului, cei doi au încercat să rezolve situaţia, să treacă de mai multe ori peste problemele apărute în cuplu, dar decizia finală a fost până la urmă aceea a despărţirii.

Rămân prieteni și își vor crește împreună cele două fetițe de 8 și de 6 ani
Rămân prieteni și își vor crește împreună cele două fetițe de 8 și de 6 ani

Pepe a anunțat că divorțează. Decizia i-a aparținut Ralucăi

„Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

Păreau familia perfectă. În vară, au fost surprinși cu fetițele pe litoral
Păreau familia perfectă. În vară, au fost surprinși cu fetițele pe litoral

“Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de faţă, fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mai spus cântăreţul!

Ce spun apropiații celor doi despre divorț

Surse apropiate artistului au mărturisit pentru Click! că nu ar fi de vină pandemia şi faptul că cei doi soţi ar fi petrecut cu această ocazie mai mult timp împreună, ci pur şi simplu relaţia lor s-a răcit de ceva timp încoace, iar lipsa comunicării dintre ei şi-a spus cuvântul. Pepe a încercat de mai multe ori să îşi salveze căsnicia şi se pare că şi-ar fi dorit ca lumea să afle despre divorţ abia după ce acesta s-ar fi încheiat oficial la notar.  Această situaţie plana de ceva timp în familia lui Pepe, iar artistul a ştiut cum să se comporte în apariţiile lui publice şi online astfel încât să nu lase loc de interpretări şi lumea să nu îşi dea seama ce se întâmplă, până la un anumit punct. Chiar dacă a făcut anunţul divorţului, Pepe este într-o perioadă în care are nenumărate proiecte profesionale. El îşi vede în continuare de activitatea artistică, mai mult de atât apar şi proiecte noi, emisiunea lui BarOnline merge foarte bine, urmând ca de miercuri să aibă câte un invitat din tânăra generaţie la concertul online.


    Raluca Pastramă, soția lui Pepefoto: Mihai Ionescu / Blitz
Raluca Pastramă, soția lui Pepefoto: Mihai Ionescu / Blitz

Raluca Pastramă: "Sunt multe lucruri pe care le-am ținut asufocate în sufletul meu"

Raluca a fost invitată în emisiunea soțului său, "#BarOnline", de pe Youtube, acolo unde acum o lună a făcut câteva declarații care acum ar putea lăsa loc de interpretări.   

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, au fost declarațiile de atunci ale Ralucăi.

„Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna.Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine”, a mai completat la vremea respectivă Raluca.

Ce declara Pepe despre soția sa

Iată ce spunea Pepe în luna mai, într-un interviu exclusiv pentru Click!, despre relația cu Raluca, atunci când a fost întrebat de noi dacă izolarea i-a unit mai mult sau s-au certat mai des în această perioadă. “La câte lucruri au fost de făcut împreună numai de certuri nu mai era timp. Nu e cazul şi nu a fost cazul. Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna, cel care are dreptate are şi câştig de cauză”, spunea atunci artistul, care la întrebarea: “Cum e viața ta cu Raluca, soția ta?”, a dat un raspuns pe măsură: “Perfectă, cu umbre de normalitate, din când în când”. Așadar, nimeni nu se aștepta la anunțul bombă despre divorț.

S-au căsătorit în 2012

Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă în anul 2012, la doi ani după ce cântăreţul a divorţat de Oana Zăvoranu. Atunci Raluca avea vârsta de 21 de ani. Naşi le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă, iar  petrecerea  a fost una de mare anvergură, căci au avut peste 300 de invitaţi. Adrian Minune a încins atmosfera la eveniment şi a cântat cu naşa Andra, spre deliciul invitaţilor. Cei doi au împreună două fetiţe superbe, pe Maria (8 ani) şi mezina familiei, Rosa (5 ani), de care se vor ocupa împreună.

Oana Zăvoranu nu le-a dat şanse

pepe divort raluca pastrama jpeg

Oana Zăvoranu, fosta soţie a lui Pepe de care artistul s-a despărţit cu scandal în 2011, afirma  la un moment dat că acest cuplu, Pepe şi Raluca, nu va rezista foarte mult. Oana Zăvoranu şi Pepe au fost căsătoriţi din 2006 până în 2011. Când s-a aflat că Pepe iubeşte din nou, Zăvo a ieşit atunci şi a declarat: "Nu le dau nici 365 de zile împreună. Nu cu un copil, cu 10 copii. Pentru că e o căsătorie forţată unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arăta lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine", spunea actriţa de telenovele presei, în anul 2012.

Citește și:

Cum a reacționat familia lui Pepe la vestea divorțului: "Am pus capul în pământ"

INTERVIU Pepe, bilanț după izolare: a pierdut în afaceri, a câștigat în amor: “Viața cu soția mea e perfectă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net