Pepe are de tras după accident: «Nu-mi pot ține fetițele în brațe»

image
Pepe a urcat la volanul maşinii sale, deşi are dureri mari la umărFotografii: Mihai Ionescu

În timpul vacanţei de iarnă, Pepe (39 de ani) a suferit un accident pe pârtie. În urma căzăturii, umărul drept i s-a dislocat, iar acum face recuperare medicală pentru a-şi putea relua activităţile de zi cu zi. Celebrul latino-lover a declarat, pentru Click!, că nu îşi forţează deloc braţul. „Nu fac efort, nu îmi pot lua fetiţele în braţe”, a spus Pepe.

Pe pârtia din Braşov, unde se distra la începutul anului cu soţia, Raluca, şi cu cele două fiice, Maria (7 ani) şi Alexandra Rosa (5 ani),  Pepe a alunecat de pe placă, s-a dezechilibrat, şi, în cădere, şi-a dislocat umărul. A ajuns de urgenţă la spital, iar medicii i-au recomandat recuperare şi i-au impus o serie de restricţii. Celebrul solist a postat pe contul de Facebook şi câteva fotografii cu umărul rănit, dar şi cu specialistul care se străduia să i-l pună la loc. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe celebrul artist în timp ce mergea la tratament. Nu ia medicamente, însă urmează o terapie tradiţional chinezească de aliniament articular, indicată celor cu probleme la oase şi articulaţii.

image

A refuzat să ia medicamente

„Momentan mă refac. Merg la recuperare şi urmez tot felul de exerciţii. Puteam lua tratament, dar am refuzat, pentru că mă vindecam mai greu. Doctorul a spus că dacă reuşesc să suport durerea e în avantajul meu”, a declarat Pepe pentru Click!.

Umărul îi dă încă dureri, însă artistul se menajează. „Nu îmi pot ţine încă fetiţele în braţe. Ele nu înţeleg ce mi s-a întâmplat, le-am spus doar că am făcut buba. Deocamdată, fac activităţi uşoare, pot ţine telefonul şi pot să mă spăl pe faţă, spre exemplu. E normală durerea, dar, în vreo 10 zile, mă va lăsa. La finalul acestei săptămâni, voi face exerciţii uşoare şi gimnastică de recuperare. E destul de sâcâitor, pentru că pierd timp şi nervi”, a mai spus latino-loverul pentru Click!. Cu toate acestea, el onorează toate contractele, fiind prezent pe scenă la concerte chiar şi în aer liber.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
Accident in Bratislava FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg