Pepe, despre fosta soție: ”Și după divorț, numele ei e tot Pascu”. De ce poartă verigheta din când în când

Ultima actualizare:

    Raluca și Pepe au divorțat după opt ani de căsnicie foto: arhivă personală
Raluca și Pepe au divorțat după opt ani de căsnicie foto: arhivă personală

Pepe a rupt tăcerea după divorțul de Raluca Pastramă! Cântărețul, care a divorțat de soția sa la notar, în urmă cu două luni, a dezvăluit că aceasta încă îi poartă numele, chiar dacă nu mai sunt căsătoriți.

“Băi nene, nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…”, a declarat Pepe, în cadrul emisiunii sale online.Raluca a fost cea care nu a mai vrut să se numească Pastramă nici după ce a divorțat de Pepe. Ea a preferat să rămână cu numele artistului, Pascu, așa cum, de altfel, le cheamă și pe cele două fiice pe care aceștia le au împreună, Maria și Rosa Alexandra.

Interpretul a dezmințit și zvonurile conform cărora ar fi renunțat definitiv la verighetă. El a șocat spunând că verigheta este ”un accesoriu” pe care-l poartă de fiecare dată când are ocazia, pentru că, pur și simplu, îi place. ”Am văzut-o și pe aia cu Pepe a renunțat la verighetă. Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a mai spus Pepe, la BarOnline.

Citește și:

Cum s-au înțeles Pepe și Raluca la divorț, legat de copii și de avere! Primele declarații despre presupusa infidelitate

Pepe, divorț în luna iubirii. Solistul și Raluca Pastramă au semnat luni actele, la notar

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net