Pepe, divorț în luna iubirii. Solistul și Raluca Pastramă au semnat luni actele, la notar


    Pepe și Raluca au divorțat după 8 ani de căsniciefoto: Facebook
Pepe și Raluca au divorțat după 8 ani de căsniciefoto: Facebook

Pepe și Raluca Pastramă au mers luni (8 februarie) la notar să semneze actele de divorț, după un mariaj de opt ani. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate și nu mai este cale de împăcare. De altfel, Pepe declara doar cu câteva zile în urmă, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, că în curând va deveni un bărbat liber. Iată însă că, mai curând decât se aștepta toată lumea, cei doi au decis să-și spună „Adio!”, chiar în luna iubirii.

Astăzi, la prânz, a avut loc cea de-a doua înfățișare la notar în divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Conform procedurii privind divorțul la notar, cei doi soți au un termen de minimum 30 de zile de la data depunerii actelor de divorț, pentru a se gândi mai bine dacă își doresc cu adevărat separarea sau nu.

Pepe: "Copiii vor rămâne la amândoi"

Raluca Pastramă și Pepe au ajuns la notar pe rând, fiind surprinși de paparazzi Spynews.ro. Prima a ajuns Raluca, care a venit însoțită de fratele ei, Bombo Pastramă. La scurt timp, a sosit și Pepe, alături de nepotul lui. Niciunul dintre cei doi nu a vrut să facă declarații, amândoi grăbindu-se să intre cât mai repede în biroul notarial și să încheie socotelile. Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit pentru ultima dată în calitate de soț și de soție. Ei au decis să o ia pe drumuri separate, după un mariaj de 8 ani. Ei vor fi însă mereu legați de cele două fetițe pe care le au împreună, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani).

Pepe și Raluca Pastramă au ieșit de la notar după mai bine de o oră și jumătate. Artistul a declarat că a durat atât de mult deoarece au fost foarte multe acte de completat și de semnat. Pepe s-a declarat mulțumit că a divorțat de soția sa fără scandal, iar copiii vor rămâne la amândoi. ”E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. Acte! Nu e așa simplu! Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe. pentru spynews.ro. În schimb, Raluca Pastramă a ieșit de la notar foarte nervoasă, refuzând să declare ceva.

Pepe: "Noi nu suntem certați, vorbim zilnic"

Artistul a ajuns recent la un acord cu soția sa Raluca, să divorțeze în liniște, la notar, fără scandaluri. “S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă. Nu facem tămbălău. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie”, a declarat Pepe vineri, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars. Divorțul dintre Raluca și Pepe a fost unul care a luat prin suprindere întreaga lume mondenă. Imediat după anunțul divorțului, Raluca Pastramă a fost acuzată de Pepe de infidelitate, după ce bruneta a petrecut un weekend la munte în compania altui bărbat.

Pepe susține că nu va mai trece mult timp până când unul dintre ei va fi implicat într-o nouă relație.“Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, a mai declarat solistul. Pepe a spus că și fetițele lor, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani) au înțeles ceea ce li s-a explicat despre divorț. “Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine”, a mai declarat Pepe, la Antena Stars.

Cum își împart averea?

Aflați la finalul căsniciei, Pepe și Raluca au de împărțit, la partaj, o avere care a fost evaluată la aproximativ 1,5 milioane de euro, formată din mai multe imobile și mașini de lux. În urma mariajului de opt ani, Pepe rămâne cu două mașini scumpe, dar și cu vila din Pipera unde au locuit împreună. Aceasta valorează aproximativ 400.000 de euro. În plus, va rămâne și cu afacerea din centrul Capitalei. Nici Raluca Pastramă nu pleacă cu mâna goală din mariajul eșuat cu artistul. Ea a rămas cu grădinița pe care a construit-o, în valoare de 380.000 de euro, dar și alte bunuri și bijuterii, în valoare de 100.000 de euro.

Citește și:

Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de Pepe: "Nu există decât doi vinovaţi"

Pepe, interviu emoționant, după despărțirea de Raluca. Cum l-au făcut fetițele lui să-și schimbe atitudinea

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png