Pepe ╚Öi-a lovit so╚Ťia ├«n plin─â strad─â? De ce a cerut Raluca Pastram─â ordin de protec╚Ťie

image
Raluca a solicitat emiterea unui ordin de protec╚Ťie pe numele lui Pepe, iar aceast─â ac╚Ťiune a fost ├«nregistrat─â la Judec─âtoria sectorului 2, cu data de 20 noiembrie

Subiectul-╚Öoc al zilei, ordinul de protec╚Ťie cerut de so╚Ťia lui Pepe autorit─â╚Ťilor, escaladeaz─â ╚Öi ies la iveal─â detalii incredibile din familia artistului. Raluca Pastram─â a depus pl├óngere la poli╚Ťie dup─â ce ar fi fost agresat─â ├«n plin─â strad─â, posibil chiar ├«n fa╚Ťa fiicelor, ├«n parcarea stadionului Dinamo, acolo unde copilele merg la cursuri de tenis.

Incredibil, dar iat─â c─â se ├«nt├ómpl─â! Dup─â declara╚Ťii de dragoste ca ├«n telenovele, ├«n familia lui Pepe (41 de ani) se vorbe╚Öte acum despre violen╚Ť─â. Contactat de Click!, Pepe a spus scurt, "Nu comentez", ╚Öi nu a dorit s─â ofere nici un detaliu legat de acuza╚Ťiile care i se aduc.

Click! a aflat c─â ordinul de protec╚Ťie a fost cerut pe numele lui Pepe dup─â ce acesta ╚Öi-ar fi agresat so╚Ťia ├«n plin─â strad─â, sub ochii martorilor. Dup─â episodul violent, petrecut ├«n zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele lui Pepe fac ore de tenis, Raluca Pastram─â a mers direct la sediul poli╚Ťiei pentru a depune pl├óngere ├«mpotriva lui Pepe pentru loviri ╚Öi alte violen╚Ťe.

Pepe ╚Öi-a lovit so╚Ťia ├«n fa╚Ťa copiilor?

"Episodul de violen╚Ť─â s-a petrecut ├«n parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, ├«n jurul orei 17.00. Femeia a fost lovit─â ├«n zona fe╚Ťei ╚Öi s-a dus direct la poli╚Ťie, la sec╚Ťia 7, unde a f─âcut pl├óngere. S-a emis un ordin de protec╚Ťie provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta ├«nseamn─â c─â agresorul nu mai are voie s─â se apropie la mai pu╚Ťin de 100 de metri de victim─â, ├«n locurile pe care aceasta le frecventeaz─â. Dupa cele 5 zile, ordinul de protec╚Ťie se poate prelungi ├«n instan╚Ť─â, p├óna la 6 luni", au declarat surse din Poli╚Ťie pentru Click!. Din moment ce la Judec─âtoria sectorului 2 apare deja o ac╚Ťiune ├«nregistrat─â pe data 20 noiembrie, se pare c─â Raluca Pastram─â nu a mai a╚Öteptat s─â expire ordinul de protec╚Ťie provizoriu ╚Öi s-a adresat instan╚Ťei.

image
Raluca a solicitat emiterea unui ordin de protec╚Ťie pe numele lui Pepe, iar aceast─â ac╚Ťiune a fost ├«nregistrat─â la Judec─âtoria sectorului 2, cu data de 20 noiembrie

Ce spune Poli╚Ťia

ÔÇ×La data de 19.11.2020, Direc╚Ťia General─â de Poli┼úie a Municipiului Bucure╚Öti - Sec╚Ťia 7 Poli╚Ťie a fost sesizat─â de c─âtre o femeie cu privire la faptul c─â ├«n cursul zilei a fost agresat─â fizic de c─âtre so╚Ťul s─âu. A fost emis ordin de protec╚Ťie provizoriu. Cercet─ârile sunt continuate de Sec╚Ťia 7 Poli╚Ťie, sub supravegherea Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Sectorului 2, sub aspectul s─âv├ór╚Öirii infrac╚Ťiunii de violen╚Ť─â ├«n familieÔÇŁ, se arat─â ├«n comunicatul Poli╚Ťiei.

Pepe, divor╚Ť cu probleme. Dovada c─â so╚Ťia lui a cerut ordin de protec╚Ťie

Cine e Raluca Pastram─â, femeia care i-a cerut divor╚Ťul lui Pepe. Corp de siren─â, diplom─â de jurist, din familie bogat─â

Decizia divor╚Ťului i-a apar╚Ťinut Raluc─âi Pastram─â

Pepe a f─âcut anun╚Ťul printr-un mesaj video postat pe canalul propriu de YouTube. Din spusele lui, decizia de divor╚Ť i-a apar╚Ťinut ├«n totalitate Raluc─âi, care a impus ╚Öi condi╚Ťiile desp─âr╚Ťirii. Cei doi vor ├«ncheia totul la un notar, de comun acord. ÔÇŁVreau s─â fac un anun╚Ť important. Eu al─âturi de Raluca nu vom mai parcurge acela╚Öi drum. Vom divor╚Ťa ├«n cur├ónd. Este o decizie asumat─â, mai exact nu am avut ├«ncotro. A hot─âr├ót s─â pun─â punct rela╚Ťiei. ├Än momentul de fa╚Ť─â nu mai locuim ├«mpreun─â e mai bine de dou─â s─âpt─âm├óni. Dar de c├ónd a hot─âr├ót acest lucru, dup─â toate cele discutate ╚Öi dup─â multe ├«ncerc─âri de ├«mp─âcare, ne ├«n╚Ťelegem foarte bine. Chiar ne ├«n╚Ťelegem foarte bine, pentru c─â am ├«n╚Ťeles ni╚Öte lucruri ╚Öi eu, ╚Öi ea. Nu mai exist─â tensiuni sau cel pu╚Ťin nu mai vrem s─â existe acele tensiuni", spunea Pepe ├«n mesajul video.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg