Petrică Mîțu Stoian, înmormântat lângă femeia care a avut grijă de viața lui. Artistul și-a pus pe cruce versurile Veronicăi Micle

Ultima actualizare:

Detalii emoționante ies la iveală după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Solistul își pregătise din timp locul de veci, ba chiar a ales și versurile care să-i dăinuie, pe cruce, după trecerea în neființă. Solistul, care s-a stins pe 6 noiembrie, la 61 de ani, va fi îngropat lângă impresara lui, femeia care i-a călăuzit pașii în ultimii ani. Moartea femeii îl afectase profund pe artist.

Petrică Mîțu Stoian își pregătise din timp mormântul în cimitirul Ungureni, din Craiova, și își pusese și crucea la locul de veci, cu puțin înainte să se stingă din viață, la numai 61 de ani, de parcă și-ar fi presimțit decesul, spun apropiații săi. 

Potrivit imaginilor filmate de starpopular.ro, pe cavoul din marmură neagră al lui Petrică Mîțu Stoian stă scris un mesaj cutremurător: "Pământul este scena pe care omul apare, își joacă rolul și apoi dispare". Însă acesta nu este singurul citat de pe mormântul cântărețului de muzică populară, care s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie, pe secția ATI a spitalului Județean din Reșița. pe cavou au fost inscripționate și câteva versuri profunde, care aparțin poetei Veronica Micle, marea iubire a lui Mihai Eminescu. "Și pulbere, țărână de tine s-a alege/ Căci asta e a lumii nestrămutată lege, /Nimicul te aduce, nimicul te reia/Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea", este scris în partea de sus, lângă cruce. Versurile fac parte din poezia "Și pulbere, țărână..."


    foto: starpopular.ro
foto: starpopular.ro

Înmormântat lângă impresara lui

Nici locul de veci nu este ales la întâmplare, căci Petrică Mîțu Stoian a vrut să-și doarmă somnul de veci lângă o femeie care i-a fost extrem de apropiată. Este vorba despre Maria Gușman, soția impresarului său, care s-a ocupat impecabil de imaginea lui. Prietenia și devotamentul Mariei l-au impresionat pe solist atât de mult, încât moartea ei l-a pus la pământ. Chiar recent, Petrică Mîțu Stoian ne povestise că moartea acestei prietene dragi i-a produs un șoc atât de puternic, încă slăbise 25 de kilograme în numai trei luni. 


    Așa arăta solistul, cu 25 kg în minusfoto: Facebook
Așa arăta solistul, cu 25 kg în minusfoto: Facebook

"Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment", a mărturisit Petrică Mâțu Stoian la Pro TV. "Mă simt mai bine așa, mai suplu. Încap în haine în care înainte nu le mai puteam purta. Am acum 74 kg", ne-a spus el, recent.


    foto: starpopular.ro
foto: starpopular.ro


    Mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. Imaginea apare pe pagina oficială a casei de discuri Electrecordfoto: Facebook
Mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. Imaginea apare pe pagina oficială a casei de discuri Electrecordfoto: Facebook

Citește și:

Din ce cauză a murit Petrică Mîțu Stoian. Artistul era complet vaccinat anti-COVID. Ce spun medicii

Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png