Pomana lui Gyuri Pascu, de un an, va fi cu circuit închis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au mai rămas doar câteva zile până cand se va comemora un an de la moartea regretatului artist Ioan Gyuri Pascu, iar fosta soţie a acestuia nu doreşte să audă de prezenţe neanunţate

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a demarat o anchetă internă la acea vreme în cazul morţii sale, după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit că înaintea SMURD-ului, un echipaj al SABIF l-a consultat pe artist și i-a pus diagnosticul de atac de panică. În instanţă a afost anulată această decizie, iar Serviciul de Ambulanţă a fost obligat să plătească inclusiv cheltuieli de judecată.

Tot timpul, lângă regretatul artist a stat fosta lui soţie, Daniela Marin, chiar dacă aceştia erau divorţaţi. Ea l-a iubit enorm şi i-a cinstit memoria de câte ori a avut ocazia. Acum însă, la un an distanţă, când ar trebui să se facă  un an de când a trecut în nefiinţă, ea nu a anunţat încă unde va avea loc parastasul, surse din anturajul ei susţinând că-şi doreşte multă discreţie, şi o adunare cu „circuit închis”. 

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net