Populăresele ne-arată fesele! Iată-le în costum de baie, fără ie și catrință!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sunt de fel mai misterioase și mai pudice decât colegele lor dezinhibate din muzica ușoară. Solistele de folclor n-au însă încotro atunci când merg la plajă, așa că și-au etalat și zonele bine “păzite” și ascunse, pe scenă, de portul popular. Și bine au făcut, căci arată senzațional.

Știm că nu mai e sezon estival, dar pozele acestea merg de minune pe vremea mohorâtă de afară. Ca să mai ridice temperatura, măcar la figurat. Începem cu Irina Loghin, căci doamna cântecului românesc a fost și este un exemplu pentru femeile care vor să țină timpul pe loc.


    Irina Loghinfoto: Facebook
Irina Loghinfoto: Facebook

Are 78 de ani, știe o groază de trucuri naturiste pentru ten, are o alimentație bazată mai mult pe legume, face aproape zilnic sport în parcul Herăstrău, așa că are toate motivele să fie mândră de felul în care arată în costum de baie.   


    Silvana Rîciu
Silvana Rîciu

Silvana Rîciu are și ea pe Facebook poze în costum de baie, etalându-și trupul sculptat cu operații estetice. Solista de 37 de ani a reușit să bifeze 17 intervenţii chirurgicale. În 2010, după cea de-a doua sarcină, solista din Teleorman a decis că nu se simte bine în pielea ei, la 90 de kilograme, aşa că a cerut ajutorul chirurgului estetician. Şi-a făcut 13 liposucţii pe braţe, coapse, şolduri (n.r. operaţie estetică de îndepărtare a depozitelor de grăsime nedorite), apoi o lipectomie (îndepărtarea excesului de piele de pe abdomen) şi o rinoplastie Şi-a pus şi silicoane, însă după şase luni s-a operat din nou la sâni, nemulţumită de prima operaţie.


    Maria Constantinfoto: Facebook
Maria Constantinfoto: Facebook

Maria Constantin (30 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare. Aici poza la piscină, cu puțin timp înainte ca în showbiz să cadă vestea că va divorța de Marcel Toader. Nu are cum să arate rău la vârsta ei, așa că fanii ar putea spune: “Marcele, uite ce ai pierdut”.Pe 21 noiembrie, cei doi vor avea primul termen în procesul de divorț.


    Lavinia Furtună
Lavinia Furtună

Lavinia Furtună este precum numele pe care îl poartă. Se face remarcată indiferent unde s-ar afla, pe scenă sau în afara ei. Bruneta de 32 de ani este născută în Balș, Olt, însă este stabilită în Pitești. Arată senzațional și cu portul popular, și fără.


    Vladuța Lupău
Vladuța Lupău

Originară din Șimleul Silvaniei,Vlăduța Lupău ar face ravagii la Miss Folclor, însă tânăra de 26 de ani a avut alte planuri. S-a făcut medic veterinar și solistă de muzică populară. Când a fost în Mexic, a făcut paradă sexy, în costum de baie, pe Instagram.


    Daniela Ploia
Daniela Ploia

Daniela Ploia este o olteancă stabilită în Banat, cu zâmbet și corp de manechin. Ne-a uimit când s-a fotografiat la mare, în costum de baie, însă cu siguranță fanii au fost încântați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net