Povestea emoționantă de iubire dintre actorul Costel Constantin și soția lui. Au fost trup și suflet unul pentru altul aproape 5 decenii

Ultima actualizare:

Costel Constantin, unul dintre marii actori ai teatrului românesc s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Nu se știa cu probleme de sănătate, însă, după ce soția lui a decedat, acesta a suferit enorm. Cei doi și-au fost alături timp de aproape 5 decenii.

Costel Constantin s-a stins din viață la 81 de ani / Sursă foto: arhivă
Costel Constantin s-a stins din viață la 81 de ani / Sursă foto: arhivă

Costel Constantin a trăit o poveste de dragoste impresionantă alături de soția sa

Costel Constantin și soția sa, Mihaela au trăit o poveste de dragoste aproape 5 decenii. Cei doi s-au cunoscut în 1974, iar câțiva ani mai târziu au spus „Da” în fața altarului. Chiar dacă ambii au mai avut căsnicii anterioare, iubirea lor i-a făcut să uite de trecut. În urmă cu ceva timp, regretatul actor a povestit că și-a cunoscut partenera, în timpul mariajului ei cu Dan Puican.

„La masă, o vedeam ieșind de la hotel pe Mihaela, care se ducea să își cumpere pișcoturi. „Uite-o pe nevasta lui Puican, zice Diplan. „Ce mișto gagică, eu mă duc la ea!, le-am zis. Și asta am și făcut: „Doamnă, vă rog să-i transmiteți din partea mea salutări domnului Puican, cu care am făcut atâtea piese la radio!, i-am spus. Ea mi-a mulțumit. Asta a fost prima dată când ne-am văzut”, povestea Costel Constantin, pentru Viva.ro.

Nu a trecut mult timp până când actorul a invitat-o pe Mihaela la dans, în timp ce aceasta se afla alături de soțul ei la barul hotelului.Totodată, acela a fost și momentul în care cei doi s-au îndrăgostit reciproc și au rămas împreună până la finalul vieții.

„Cred că eram un pic mai „binedispus, că m-am ridicat și m-am dus direct la masa lor: „Doamnă, dansați?, iar Mișu Fotino a răspuns răspicat „NU!. Colegul meu, îți dai seama? (râde). Dar ea a spus că dansează și cam de atunci ne-am legat…”, a mai spus marele actor, pentru sursa citată.

Era însoțit peste tot de partenera sa și o ridica în slăvi cu fiecare ocazie

Costel Constantin și partenera sa, Mihaela erau de nedespărțit. Femeia îl însoțea peste tot la spectacole sau chiar și la filmări în deplasare. Cu fiecare ocazie, actorul își lăuda soția, care i-a fost în același timp, prietenă și confidentă timp de 46 de ani.

„E nevoie să ai o asemenea persoană, iar când o întâlneşti este clar că devii cel mai fericit”, a spus acesta pentru dcnews.ro.

Cei doi nu au avut un copil împreună, însă atât Costel Constantin, cât și Mihaela au avut câte un fiu din mariajele anterioare.

Motivul pentru care Costel Constantin s-a stins din viață

Pentru moment, nu se cunosc detalii despre problemele de sănătate cu care s-ar fi confruntat actorul și nici despre cauza exactă a decesului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net