Povestea puștiului nevăzător, care l-a făcut pe Florin Călinescu să plângă la Românii au talent. Primul Golden Buzz al sezonului


    Filip Cioc a emoționat pe toată lumea la Românii au talent și a primit primul Golden Buzz al sezonului
Filip Cioc a emoționat pe toată lumea la Românii au talent și a primit primul Golden Buzz al sezonului

Filip Cioc a emoționat o întregă Românie cu vocea sa, dar și cu povestea sa de viață. Talentul micuțului artist l-a convins pe Florin Călinescu să apese butonul Golden Buzz. Acesta a interpretat o piesă emoționantă, iar juriul s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda la finalul melodiei.

Moment plin de emoție la Românii au talent, după ce Filip Cioc a reușit să ridice în picioare juriul cu o interpretare excepțională. 

Filip este din Galați și studiază la o școală normală, deși condiția lui este speciala. S-a născut prematur, iar părinții au luptat să îi ofere o șansă de a avea o vedere cât de cât funcțională. După eforturi supraomenești, s-au dus să-l opereze în America.

În acest moment, vederea lui Filip nu este foarte dezvoltată și are nevoie de asistență pentru a se descurca.

„În sufletul meu este o explozie cu particule roz de fericire”, a spus el, după ce a aflat că a primit Golden Buzz.

Cu ce probleme medicale se confruntă Filip Cioc

Filip a început să cânte chiar înainte de a vorbi, la vârsta de 2 ani. A început să ia lecții de canto de la 5 ani, la 6 ani a început pianul și - la 8 ani - cursurile de teatru muzical. Filip învață să cânte singur la pian piesele care îi plac și le aude la tv. De asemenea, are și câteva încercări de compoziții proprii încă de la vârsta de 7 ani.


    Filip Cioc
Filip Cioc

Nici un membru al familiei nu cântă, ambii părinți fiind economiști. Filip mai are un frate de 15 ani, pasionat de IT, și o sora de 6 ani, care cochetează și ea cu domeniul artistic: dansează și cântă piesele lui Filip.

Fiecare zi în care depășește barierele apărute în viața lui de copil slab văzător este un succes pentru Filip și o dovadă că nu exista imposibil sau nu se poate! Spune că își dorește neapărat să conducă o mașină și spera ca, la un moment, să și reușească. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub andi moisescu png
cub gina pistol smiley png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg