Premieră pentru fiul Ancăi Serea, Noah! Ce a făcut, la doar trei ani VIDEO

Raluca Guslicov, alături de fii ei, Ralf şi Marc
Raluca Guslicov, alături de fii ei, Ralf şi Marc

Vedetele Prima TV şi-au dat întâlnire în Parcul Herăstrău din Capitală pentru a participa la Crosul Click! Sănătate şi la Crosul Familiei, duminică (14 iunie). Diana Bart şi Alex Constantin au fost amfitrionii evenimentului, iar Anca Serea şi fiul ei Noad au dat starul la Crosul Familiei.

Fiul prezentatoarei, în vârstă de trei ani, a participat pentru prima oară la un cros. Anca a explicat că ar vrea ca toţi copiii să facă sport de mici şi că ea şi Noah s-au distrat. 

“Mi se pare o idee foarte bună şi foarte potrivită organizarea acestor evenimente. Copiii ar trebui învăţaţi de mici să facă sport, pentru că asta înseamnă sănătate. Nu a fost o cursă foarte lungă, dar ne-am distrat şi am făcut mişcare. A fost prima dată când Noah a participat la un cros”, a spus Anca Serea.Puteţi urmări imagini video de la Cros aici

Şi ceilalţi copii ai vedetei fac mişcare. Mezina Ava ia deja lecţii de înot, împreună cu frăţiorul ei Noah, Sarah merge la dansuri, iar David joacă fotbal. De asemenea Sarah şi David iau lecţii de echitaţie.

Tot la Crosul Familiei a participat şi “trăsnita” Raluca Guslicov împreună cu cei doi fii ai săi, Marc şi Ralf. “A fost o experienţă plăcută. Nu ne aşteptam ca traseul să fie atât de scurt. Copiilor le-ar fi plăcut să alerge un pic mai mult. Este foarte plăcut să-i vezi pe toţi, cu mic cu mare, că îşi doresc să facă sport şi aleargă pentru sănătate”, a spus Raluca Guslicov.

Mihai Ursu, Diana Bart şi Alex Constantin
Mihai Ursu, Diana Bart şi Alex Constantin

Mihai Ursu, prezentatorul emisiunii “Revendicarea”, de la Prima TV, s-a înscris în competiţie şi a participat la Crosul Click! Sănătate, alergând nu mai puţin de 7 kilometri, în jurul Lacului Herăstrău.


    Mihai Ursu, Diana Bart şi Alex ConstantinFoto: Prima TV
Mihai Ursu, Diana Bart şi Alex ConstantinFoto: Prima TV

“M-am cam neglijat în ultima perioadă, în care am produs emisiunea “Revendicarea”. Înainte de a lucra la acest proiect mergeam de 4 ori pe săptămână la sală, dar câtă vreme am alergat prin ţară pentru nenumărate cauze nobile mi-am cam neglijat condiţia fizică. În calitate de fost obez ar trebui să ştiu mai bine decât oricine cât de important este să-ţi îngrijeşti trupul. Ajunsesem la 150 de kilograme şi am avut de dat o luptă imensă pentru a-mi recâştiga puterea de a face lucruri simple pe care alţi oameni le făceau pur şi simplu. Alerg pentru că îmi doresc să-mi revendic sănătatea”, a spus Mihai Ursu.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina