Premiile Gopo 2019. Ileana Stana Ionescu, la brațul soțului pe care-l iubește de 60 de ani

image
Premiile Gopo 2019: Ileana Stana Ionescu a apărut la gală alături de soțul săuFoto: Gheorghe Chelu

A 13-a ediția a Premiilor Gopo a venit și cu recunoașterea meritelor uneia dintre cele mai mari actrițe din România, Ileana Stana Ionescu. Aceasta a primit Premiul pentru Întreaga Carieră.

Ileana Stana Ionescu s-a retras anul trecut de pe scena teatrului şi din lumina reflectoarelor, lăsând loc şi generaţiei tinere, însă a apărut la gala Premiilor Gopo 2019 alături de soțul său, bărbatul pe care-l iubește de peste 60 de ani.

„Sunt profund impresionată. Mulțumesc pentru acest premiu, celor care s-au gândit să-mi dea acest premiu. E foarte greu să accept premiul ăsta după o viață întreagă de premii, pentru că eu am fost un copil premiat. Acest premiu valorează mai mult decțt am avut o viață întreagă. Sunt atât de mândrpă și copleșită înbcât aș face orice să simțiți și voi din nbucuria mea. Vă mulțumesc din toată inima”, a spus Ileana Stana Ionescu pe scenă. 

image
Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu s-au cunoscut la Reșița

Ileana Stana Ionescu și-a soțul la Reşita, unde tânăra actriţă interpreta primul rol al carierei, în spectacolul „Şcoala femeilor“. Andrei Ionescu îi era coleg de distribuţie. A fost dragoste care a crescut în timp. „Eu eram amoreza, el amorezul şi uite aşa a început, pe loc, povestea noastră de iubire. M-am îndrăgostit de soţul meu de la început. Chiar în piesa în care am jucat. Eu sunt o fire pătimaşă, explozivă, agitată, în timp ce el este foarte liniştit, calm. Probabil de aici şi legătura noastră foarte puternică!“, a povestit actriţa la un moment dat pentru revista Tango / Marea dragoste.

Cei doi au un băiat, Andrei Manuel, care e medic și locuieşte în America. Actriţa a suferit atunci când fiul ei a părăsit ţara, dar a înţeles că așa e mai bine pentru el.

BeFunky collage (6) jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
reghe corina caciuc jpeg
sju slatina
un vehicul blindat cu personal militar,  la punctul de frontieră Verkhny Lars din Osetia de Nord Foto: Twitter/ @zonov_sl
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg