Prigoană: «În vacanţa din februarie duc copiii la salină»

Ultima actualizare:

    Afaceristul a profitat  de prelungirea  vacanţei ca să-i ducă  pe băieţi la munte
Afaceristul a profitat de prelungirea vacanţei ca să-i ducă pe băieţi la munte

Clinciurile dintre Bahmuţeanu şi Prigoană nu se termină! Deşi vacanţa celor doi copii ai lor s-a încheiat, iar băieţii s-au întors acasă la mamă, afaceristul a programat deja următoarea destinaţie de distracţie. Eduard şi Maximus vor la salină, în februarie!

În ochii băieţilor, Silviu Prigoană a tatăl perfect. Îi răsfaţă de mama focului, de fiecare dată când ajung pe mâna lui. Adriana Bahmuţeanu sare ca arsă, parcă înciudată de modul în care fostul soţ are lipici la Eduard şi Maximus. După ce au petrecut o vacanţă de poveste alături de Prigoană, cei doi fii ai celui mai indecis cuplu din România s-au întors luni la domiciul mamei. 


    Bahmu, nervoasă  că Prigoană a ţinut  copiii mai mult  decât ar fi trebuit
Bahmu, nervoasă că Prigoană a ţinut copiii mai mult decât ar fi trebuit

„Eu, luni dimineaţă la 8 fără cinci am predat copiii învăţătoarei. Totul s-a întâmplat ca la carte, cu sculat de dimineaţă, cu sandviş, mic dejun, orar, manuale în ghizodan, îmbrăcat regulamentar, unghii tăiate, ne-am pupat şi «la muncă». Urmează să-i revăd mâine, căci marţea şi joia sunt la mine”, a declarat pentru Click! Silviu Prigoană.

După cum se ştie, săptămâna trecută, vacanţa s-a prelungit după decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea. Afaceristul a plecat cu Eduard şi cu Maximus la munte, în Poiana Braşov, iar fosta nevastă, Adriana Bahmuţeanu, a făcut circ în faţa vilei lui Prigoană. Nu l-a speriat deloc gestul fostei neveste, aşa că Prigoană îi face în ciudă Adrianei şi a programat deja şi următoarea vacanţă cu cei doi fii.

„Faptul că face circoteci, pe mine nu mă afectează cu nimic. Noi ne-am simţit bine, ca dovadă copiii mi-au spus că vor să mergem în februarie la salină. Au venit în stare perfectă de la munte. Nu sunt răciţi, nu le curge nasul, au fost fericiţi”, a mai spus afaceristul.

Fraţii mai mari plătesc vacanţele micuţilor

simeon stalpnicul png

Pentru deplasările pe care le face în ţară sau în străinătate cu odoarele sale, Prigoană nu plăteşte. Cei care „finanţează” vacanţele micuţilor sunt chiar fraţii lor mai mari, Honorius şi Silvius. „Nu eu plătesc, ci fraţii lor mai mari. Pentru vacanţele pe care le petrecem prin ţară, la munte sau la mare, achită Silvius, iar pentru cele din străinătate, fiul meu mai mare”, ne-a mai spus Prigoană.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net