Prima imagine cu băiețelul Elenei Ionescu! Cine vor fi nașii micuțului


    Așa arăta Elena Ionescu, la doar câteva ore de la naștere Foto: Instagram
Așa arăta Elena Ionescu, la doar câteva ore de la naștere Foto: Instagram

Bucurie în familia Elenei Ionescu! Fosta solistă a trupei Mandinga a născut astăzi, 3 august, un băiețel perfect sănătos, care se bucură deja de dragostea părinților săi. Elena se simte bine după ce l-a adus pe lume pe micuț și, deși s-a aflat pe parcursul zilei la secția de terapie intensivă pentru a se recupera, acum artista este în culmea fericirii și a publicat chiar câteva poze pe rețelele de socializare, pentru a-și ține admiratorii la curent.

Nou-născutul a adus un zâmbet larg pe fața proaspetei mămici, care se simte bine după naștere. Micuțul a primit numele Răzvan și deja își face părinții mândri și nu numai! Elena a dorit să împărtășească și cu prietenii ei vituali această experiență unică prin care a trecut, prima de acest gen, și a publicat o poză cu băiețelul ei pe Instagram. Admiratorii tinerei artiste au dorit să o felicite, să îi ureze succes în viitor, dar nu au putut să se abțină nici din a-l lăuda pe cel mic, care a venit ca o „binecuvântare” pe lume, așa cum Elena a mărturisit în dreptul pozei publicate pe rețeaua de socializare. 

Elena Ionescu este în salon, se simte foarte bine la doar câteva ore de la naștere, iar băiețelul ei este deja în centrul atenției. Elena a imortalizat un moment adorabil tată-fiu, în care soțul ei, Dragoș Răzvan Stanciu, își privea admirativ bebelușul nou-născut.

simeon stalpnicul png

Ce declara Elena Ionescu înainte de naștere

„O să nasc prin cezariană, nu pot naște natural pentru că am făcut o operație la ochi și doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă și că este pe propria mea răspundere. Îți dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuși o operație. Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână și jumătate după ce nasc am spectacole. Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore”, a susținut Elena Ionescu, cu ceva timp în urmă. 

Cei doi tineri au ales deja numele micuțului, care va fi Răzvan, și și-au făcut și câteva planuri referitoare la botez. Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu au decis ca nașii băiețelului lor să fie cântăreața Adina Postelnicu de la Heaven şi iubitul ei, Glance, cu care Elena a colaborat la unul dintre videoclipurile sale. 

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png