Prima reacție a lui Brigitte după ce Ilie Năstase a fost încătușat

Ultima actualizare:

    Ilie Nastase si Brigitte Sfat sunt în divorţfoto: Facebook
Ilie Nastase si Brigitte Sfat sunt în divorţfoto: Facebook

Soția lui Ilie Năstase a aflat și ea pățania fostului tenisman. Brigitte a citit în presă că Nasty a fost reținut de polițiști, însă nu a fost deloc sensibilizată de această întâmplare. Din contră, l-a apostrofat!

”Nu am de ce să mă mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club aseară (n.r. 24 mai), om de 72 de ani. Mi se pare penibil. Și dacă vrea să-și caute o relație, nu se duce în club. Știu că a fost la Nuba, cu anturajul lui. Prin 2011 a mai trecut printr-o fază ca asta. Consumă alcool, iar ăsta e unul dintre motivele despărțirii noastre. Din cauza asta nu ne-am mai împăcat. Eu cât am fost lângă el, l-am susținut, l-am cicălit și era ok.  Când îi spunem anumite chestii, el mă ura și certurile noastre erau pe tema faptului că încercam să-l îndepărtez de anturaje. Nu vreau să arunc cu piatra în el. Dacă a fost cu două domnișoare în mașină nu știu și nu mă afectează, iar dacă ar fi pățit ceva mai rău, era bine ca domnișoarele alea să aibă grijă de el”, a declarat Brigitte Năstase, pentru Click!


    Ilie Năstase a mai fost prins băut la volanfoto: Click!
Ilie Năstase a mai fost prins băut la volanfoto: Click!

Ilie Năstase, prins băut la volan! A fost dus în cătuşe la poliţie

Potrivit unor surse, incidentul s-a produs în jurul orei 5.00 dimineața. Fostul tenismen se întorcea de la un restaurant și a refuzat să se legitimeze. El se afla în maşină cu două domnişoare. Pentru acest incident, Ilie Năstase se alege cu un dosar penal şi va rămâne pieton. "În jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, zona ambasada Chinei, polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor,motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. Bărbatul a refuzat şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice. Bărbatul în cauza a fost sancționat și contravențional pentru tulburarea liniştii publice", se arată într-un comunicat oficial al Brigăzii de Poliţie Rutieră. 

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net