Prima reacție a lui Horia Brenciu după ce a revenit la „Vocea României”

image
Horia Brenciu se întoarce în juriul emisiunii ”Vocea României” pentru sezonul 9foto: arhivă personală

La numai câteva minute după ce Pro TV a anunțat revenirea lui la emisiunea „Vocea României”, unde va completa juriul rămas fără Andra, Horia Brenciu a publicat prima sa reacție pe pagina personală de Facebook. Artistul a părăsit show-ul de la Pro TV în anul 2014, când a semnat cu Antena 1 și a ajuns în juriul show-ului concurent, „X Factor”.

Horia Brenciu (46 de ani) este fericit că s-a întors la PRO TV în juriul de la „Vocea României” și totodată mândru că în acest concurs a avut până acum doi câștigători: Julie Mayaya (33 de ani), în anul 2012, și Marius Chițu (39 de ani), în anul 2013. Și la „X Factor” Horia Brenciu a câștigat tot de două ori competiția: în 2014, cu Adina Răducan, și în 2017, cu americanul Jeremy Ragsdale.

Horia Brenciu a rămas cu gândul la colegii de la „X Factor”

Anii petrecuți la Antena 1 i-au lăsat lui Horia Brenciu amintiri frumoase. „Dragii mei, m-am întors la «Vocea României»! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături profesional în ultimii cinci ani. Le mulțumesc Deliei (mă voi gândi din când în când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Ștefan (îmi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasă în acești ultimi cinci ani”, a scris Horia Brenciu pe Facebook, ca o primă reacție la revenirea lui în rândul juraților de la „Vocea României”.

Horia Brenciu are doi colegi noi la „Vocea României”: Irina Rimes și Tudor Chirilă

Horia Brenciu îi va întâlni pentru prima dată în postura de colegi pe Irina Rimes, care a înlocuit-o acum un an pe Loredana Groza și pe Tudor Chirilă, cel care i-a luat locul în 2014. „De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la «Vocea României»! Mă reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul (Smiley – n.r.), de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper să am un dialog spumos cu Tudor (Chirilă – n.r.)... De Bartoș, ce să mai zic?! Chiar mi-a fost dor...”

Citește și:

Vocea României 2019. Încep preselecțiile pentru noul sezon

Ce controverse s-au creat la Vocea României după ce a câștigat Bogdan Ioan

Horia Brenciu vrea să câștige din nou trofeul „Vocea României”

În sezonul 9 de la „Vocea României”, care va debuta în septembrie, Horia Brenciu vrea trofeul. „Concurenții mei au câștigat de două ori «Vocea României» și sunt hotărât să nu mai pierd niciun trofeu. Dacă mă uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigură concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă... Ne vedem, așadar, din toamnă, la Pro TV”, a mai spus Horia Brenciu despre revenirea lui în juriul emisiunii „Vocea României”.

Horia Brenciu se reinventează la Pro TV

Va fi Brenciu, dar totuși alt Brenciu! Artistul promite să se reinventeze la Pro TV și să-și surprindă fanii. „Revenirea la «Vocea României» este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a promis Horia Brenciu.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
ghislaine maxwell printul andrew jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg