Primele asistente tv, la o petrecere mondenă. Cum arătau la debut, în urmă cu 15 ani

simeon stalpnicul png
Carmen şi Adina sunt prietene foarte bunefoto: arhiva personală

Carmen Brumă şi Adina Halas au lansat conceptul de asistentă tv, atât de mult întâlnit în zilele noastre. În urmă cu 15 ani, cele două vedete abia se lansau în televiziune. Ele erau "ajutoarele" lui Mircea Badea la o emisiune nocturnă de la Antena 1, unde realizator era chiar actualul iubit al lui Carmen Brumă, căruia vedeta i-a dăruit între timp şi un băieţel, iar joi seara au avut prilejul de a se reîntâlni.

Carmen Brumă şi Adina Halas nu au fost doar colege de muncă. Pe cele două le leagă o prietenie lungă care a început pe platoul de fimare şi a continuat şi dincolo de acesta. După experienţa Antena 1 şi Realitatea Tv, drumurile celor două s-au despărţit. Carmen Brumă a rămas în ograda Realitatea Tv o bună perioadă de timp unde a realizat emisiuni pe alimentaţie sănătoasă, iar Adina s-a dedicat vieţii de familie.

simeon stalpnicul png
Carmen Brumă şi Adina Halas, pe vremea când erau asistente la emisiunea lui Mircea Badeafoto: arhiva personală

De la începutul anului, jumătatea blondă a cuplului de asistente a intrat în echipa "Smart Fm" şi a înlocuit televiziunea cu emisia de radio, iar Carmen este gazda unei emisiuni la Happy Chanel. Joi seara, cele două mămici au depănat amintiri la o petrecere mondenă, unde s-au fotografiat împreună, îmbrăcate aproape la fel.    

simeon stalpnicul png
Carmen Brumă şi Adina Halas, la gala

Adina Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu, multiplul campion naţional la ciclism, cu care are un băieţel, pe nume Serghei, în vârstă de 5 anişori.

Carmen Brumă  este iubita lui Mircea Badea, realizator şi prezentator tv, cei doi fiind împreună de peste 15 ani. În 2014, Carmen Brumă a născut o minunăţie de băieţel, pe care l-a botezat Vlad.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Angelina Jolie si Brad Pitt
Gigi Hadid și Kanye West
kanye west
grasime corporala
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Propaganda captura vide
image
image
image
image
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png