Primele declara╚Ťii ale lui Alex Pi╚Ťurc─â despre rela╚Ťia cu logodnica lui, Cristina Ich

image
Alex Pi╚Ťurc─â ╚Öi Cristina Ich se g├óndesc la un viitor ├«mpreun─âFoto Instagram

Alex Pi╚Ťurc─â ╚Öi Cristina Ich tr─âiesc o poveste de dragoste ca ├«n filme ╚Öi se g├óndesc chiar ╚Öi la nunt─â. Alex Pi╚Ťurc─â este mai fericit ca niciodat─â de c├ónd formeaz─â un cuplu cu frumoasa Cristina Ich. Cei doi ╚Öi-au declarat iubirea public, ╚Öi de atunci, sunt ├«n centrul aten╚Ťiei presei.

Alex Pi╚Ťurc─â ╚Öi Cristina Ich se g├óndesc ╚Öi la nunt─â, dac─â lucrurile vor decurge a╚Öa cum ╚Öi-au pl─ânuit. Fiul lui Victor Pi╚Ťurc─â este foarte ├«ndr─âgostit de ┬źprin╚Ťesa Instagramului┬╗, a╚Öa cum a fost supranumit─â Cristina Ich.

"Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu", a declarat Alex Piţurcă pentru cancan.ro

Cristina Ich ╚Öi C─ât─âlin Botezatu s-au s─ârutat ├«n culisele ÔÇ×Bravo, ai stil!ÔÇŁ

Cristina Ich a fost invitat─â pe scunul de jurat al emisiunii ÔÇŁBravo, ai stilÔÇŁ pentru a critica ┼úinutele concurentelor, al─âturi de C─ât─âlin Botezatu, Maurice ┼či Raluca B─âdulescu, iar ├«n final totul s-a l─âsat cu afec╚Ťiune. Cristina Ich ╚Öi C─ât─âlin Botezatu s-au s─ârutat aprins ├«n cadrul emisiunii.

ÔÇŁM-au apucat toate c─âldurile! C─ât─âlin, m-au apucat c─âldurile! C─ât─âlin, f─â ceva! Pute┼úi ├«nchide camerele? Cut, cut!ÔÇŁ, poate fi auzit─â Cristina ├«n filmarea respectiv─â.

image
Cristina Ich s-a s─ârutat cu C─ât─âlin Botezatu la Bravo, ai stil
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
plaje largite mamaia jpeg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg