Primele declarații ale lui George Burcea despre sarcina Vivianei Sposub! Poza care a aruncat showbiz-ul în aer

Ultima actualizare:

    Viviana Sposub și George Burceafoto: Instagram
Viviana Sposub și George Burceafoto: Instagram

O poză nevinovată cu un picior de bebeluș a aruncat în aer showbiz-ul! Vor deveni Viviana Sposub și George Burcea părinți? Actorul a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Click!, care este adevărul în privința sarcinii iubitei sale, Viviana.

Viviana Sposub (24 de ani) și George Burcea (33 de ani) au declarat în nenumărate rânduri că își doresc să devină părinți! Așa că imediat ce actorul a postat pe contul de Instagram o poză cu un picior de bebeluș, presa s-a grăbit să titreze marea veste, și anume că Viviana Sposub ar fi însărcinată. Iată însă că lucrurile stau cu totul altfel în celebrul cuplu, iar George Burcea a făcut lumină, în exclusivitate pentru Click! „Viviana nu este însărcinată. Nu există așa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupăm. O poză de pe Instagram nu este o confirmare la sarcină”, a declarat actorul, pentru Click.ro.


    Poza care i-a pus pe jar pe fanifoto: Instagram
Poza care i-a pus pe jar pe fanifoto: Instagram

Vivian Sposub și George Burcea au dat lovitura în plan profesional

Viviana Sposub şi George Burcea s-au îndrăgostit-lulea la emisiunea „Ferma”, unde au participat în 2020. Cu toate că nimeni nu credea la început în relația lor, iată că a trecut mai bine de un an de când cei doi formează un cuplu sudat, care-și dorește și copii, însă în viitorul apropiat. Acum ambii sunt implicați în proiecte profesionale de anvergură. Viviana Sposub este o concurentă de temut la emisiunea „Bravo, ai stil”, difuzată de Kanal D. George Burcea, la rândul lui, are nu mai puțin trei carti publicate la activ și îl regăsim în distribuția unor proiecte cinematografice internaționale. În luna octombrie a acestui an, George Burcea și-a lansat cartea „Scrisoare către Ceaușescu”, romanul care va fi transpus într-un film în care vor juca actori consacrați. Acesta prezintă viața Mariei Drumeș, mamă a patru copii și victimă a violenței domestice în cumpliții ani ai comunismului, unde strigătele ei de ajutor nu sunt auzite de nimeni. George Burcea a dat lovitura și pe plan internațional anul acesta. Actorul a prins un rol în producția „Wednesday”, regizată de Tim Burton, un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family”. Actorul i-a avut ca și colegi la filmările ce au avut loc în România pe Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman.

Citește și:

INTERVIU George Burcea, despre carte, serial și iubirea cu Viviana: "Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei"

Viviana Sposub dezvăluie amănunte intime despre relaţia cu fostul soţ al Andreei Bălan: "Mă văd alături de George toată viaţa"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net