Primele declarații ale lui Stephan Pelger, după ce a fost bătut și jefuit la Cannes: «M-au tranchilizat»

simeon stalpnicul png
Stephan Pelger, noi declarații referitoare la modul în care a fost bătut cu bestialitate și jefuit, la CannesFoto Instagram

Designer-ul Stephan Pelger a avut parte de un weekend de coșmar la Cannes, după ce a fost atacat, bătut crunt și jefuit, de către două femei. După ce și-a mai revenit din șocul suferit, Stephan a povestit, în cadrul unei emisiuni, cum s-a petrecut întregul incident nefericit. Creatotul de modă susține că cele două agresoare sunt, în prezent, căutate de către forțele de ordine.

Creatorul de modă Stephan Pelger a detaliat modul în care a fost agresat fizic de două femei, acestea jefuindu-l ulterior. Designer-ul împărtășise deja întâmplarea cu prietenii săi virtuali de pe rețelele de socializare, alături de o poză în care acesta era rănit grav în zona feței, însă acum a dezvăluit noi detalii cu privire la incidentul care l-a speriat de moarte, așa cum acesta a mărturisit. 

simeon stalpnicul png
Stephan a fost lovit cu bestialitate în zona feței Foto Instagram

„M-au bătut, maltratat, m-au ținut cu piciorul de gât, o să fiu cusut pe față în seara asta. Mi-au furat toate bijuteriile și m-au lăsat chiar și fără pantaloni. Am ieșit din club să iau taxi în momentul în care am fost împins într-o mașină. Nu știu dacă m-au urmărit că eram îmbrăcat mai sofisticat, dar în general te uiți cum e omul imbrăcat, mi-au luat și pantofii. M-am trezit în câmp plin de sânge, m-a gasit o femeie și m-a dus la spital. Ele sunt căutate acum pentru tentativă de omor și furt. M-am trezit pe niște dealuri la Cannes, m-au tranchilizat, m-am trezit atunci cand m-au împins, am vrut să sar din mașină în mers. Vorbeau în magrebiană, nu erau franțuzoaice, auzeam ceva de pistol, am vrut să sar din mașină. M-au dus la o parcare și a început măcelul. Plângeam și voiam să le dau tot ce vor, mi-au luat tot. M-au lovit cu bocancii în față. Ceasul de la mână valora câteva mii, vorbim de zeci de mii de euro”, a povestit Stephan Pelger, pentru Antena Stars. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
poddddd jpg
Ligia Deca Foto INQUAM Photos Octav Ganea
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png