Primul interviu cu Țiriac despre fiica lui: “Ioana mă face mândru”

simeon stalpnicul png
Ioana este rodul iubirii dintre Ion Țiriac și ziarista egipteană Sophie Ayadfoto: Dorin Constanda

Anul trecut, fiica lui Ion Țiriac s-a mutat din Monaco, în România, pentru a fi mai aproape de tatăl său. S-a înscris la un liceu de elită, iar acum se pregătește de bacalaureat. Între timp, miercuri 14 martie, a organizat și un eveniment caritabil, alături de prietenii ei, Gloria Mureșan și Parsa Kanani. Repoterul Click! a stat de vorbă cu magnatul Ion Țiriac, care se declară cel mai mândru tătic.

Click!: Felicitări! Ioana vă face mânru. Aveți o fiică frumoasă și extrem de implicată în acest eveniment caritabil. A reușit să strângă 100.000 de euro pentru acele mame nevoiașe. V-a luat exemplul.

Ion Țiriac: Ioana a făcut treaba asta și înainte, când era mică, mică. Ne-a văzut pe noi prin prejur ce facem, nu știu dacă a luat exemplul, dar o face de data asta în felul ei și ea trebuie felicitată, nu eu. Părintele e bun până la un anumit nivel, apoi copilul trebuie să-și ia zborul.

Click! În ce alte evenimente s-a mai implicat?

I.Ț.: Ioana s-a implicat în multe activități. A fost în Germania, Monte Carlo. De zeci de ani facem lucrurile astea, nu e o treabă nouă pentru noi, doar că noi nu le facem publice, pentru că nu este treaba noastră. Doar rezultatul contează pentru noi. Și a învățat și ea treaba asta.

Click!: De un an învață în România. Ce facultate vrea să urmeze?

I.Ț.: Ea se pregătește pentru facultate acum. Nu știu ce vrea, e privilegiul ei să aleagă ce-și dorește.

Click! Îi place sportul? V-a urmat pasiunea?

I.Ț.: Despre sport...îi place da și nu. Adică i-a plăcut mult când a fost mai tânără, acum a lăsat-o mai moale. A făcut gimnastică și tenis. Acum, iată, face altceva.  

simeon stalpnicul png
Ion Țiriac și fiica lui, într-o poză rarăfoto: Dorin Constanda

Ioana Țiriac a organizat gala împreună cu doi colegi

Miercuri, 14 martie, la Stejarii Country Club a avut loc #BCFS- Bucharest Charity Fashion Show. Pornit de la o inițiativă a trei elevi, în ultimul an de liceu, Ioana Țiriac, Gloria Mureșan și Parsa Kanani, evenimentul a adunat în jurul său zeci de persoane dornice să dea o mână de ajutor: de la inițiatori, la voluntari, la designeri, modele, vedete, reprezentanți ai companiilor. Strângerea de fonduri a fost necesară continuării programului „Ajută o mamă să se ridice din nou”, destinat tratării și monitorizării medicale gratuite a celor 1.200 de mame fără venituri. Şase designeri români în vogă, Rita Mureșan, Simona Semen, Agnes Toma, Diana Dianu, Aleha Toncea și Aida Lorena şi-au prezentat colecţiile şi au oferit spre licitatie câte o creație vestimentară.

simeon stalpnicul png
Și Rita Mureșan a fost tare mândră de fiica ei, Gloriafoto: Dorin Constanda
george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png