Primul soţ al Luminiţei, acuzat de viol


    Dragoş şi Luminiţa  au fost căsătoriţi  timp de doi ani şi jumătate.  Cântăreaţa a  păstrat, după  divorţ, numele lui
Dragoş şi Luminiţa au fost căsătoriţi timp de doi ani şi jumătate. Cântăreaţa a păstrat, după divorţ, numele lui

Dragoş Anghel a fost acuzat de viol, cea care a vrut să-l înfunde fiind o nemţoaică, pe care a cunoscut-o la un chef, unde femeia a băut peste măsură. De teamă să nu rămână fără carnet, când poliţia a oprit-o, aceasta a pus starea avansată de ebrietate, pe seama unui viol.

Primul soţ al Luminiţei Anghel a fost, în urmă cu aproape 20 de ani, protagonistul unui scandal de proporţii. Conform www.agentia.org, Dragoş a fost adus la procuratură încătuşat, după ce o femeie l-a acuzat de viol.

Mandatul a fost scurt, doar de cinci zile, precizează Agenţia de investigaţii media. Dragoş ar fi scăpat de puşcărie cu ajutorul a doi avocaţi plătiţi de clubul Dinamo, acolo unde tatăl său, Vasile Anghel, era, la acea vreme, preşedintele secţiei de fotbal.

La aflarea acuzaţiilor care i se aduc, Dragoş şi-a păstrat calmul, prezentând varianta sa: „Când a avut loc acel episod, eu nu mai eram împreună cu Luminiţa Anghel de un an şi jumătate, doi. Evenimentul acela a avut loc, e adevărat. Eu am primit mandat, dar a fost ceva abuziv. Aveam un prieten, pilot, care a fost citat la Parchet ca martor. A doua zi, prietenul meu pleca la un simulator, în străinătate, şi nu avea cum să lipsească. M-am dus eu în locul lui şi într-adevăr mi s-a dat mandat, nu de 5, ci de 30 de zile. Mi l-au întrerupt după 15 zile. A fost total abuziv ce s-a întâmplat. Procurorul şi-a făcut numărul cu mine şi după aia mi-a zis că e cea mai mare eroare judiciară din viaţa lui. Nu m-a salvat tata. El era pensionar şi nu avea ce să facă. Nici nu mai era preşedinte la Dinamo. Eu am primit neînceperea urmăririi penale şi am şi acum cazierul curat".

Contactat de Click!, Dragoş a povestit, cu detalii picante, cum au stat de fapt lucrurile şi cine l-a acuzat de această faptă penală: "Mă aflam la o petrecere unde venise şi o nemţoaică frumoasă, în vârstă de vreo 30 de ani. Femeia a cam băut peste măsură, dar s-a încăpăţânat să se urce la volan. Pe drum, a oprit-o un poliţist, care a întrebat-o ce-i cu ea aşa de răvăşită. De teamă să nu-i fie luat carnetul auto, aceasta a minţit că a fost violată. Aşa am ajuns să dau socoteală pentru o minciună".

Citeşte şi:

Luminiţa Anghel s-a întors la primul soţ?

Luminiţa Anghel:«Iubirea noastră se stricase de un an!»

Luminiţa

Anghel i-a dat papucii lui Sanchi

Marcel Puşcaş: «Luminiţa nu mă lasă să-mi văd copilul nici patru ore pe lună!»

Sanchi:

«I-am dat bani Luminiţei pentru Eurovision!»

Sanchi: «Luminiţa se vede cu Dragoş, dar stă la mine!»

În ultima vreme, drumurile Luminiţei Anghel s-au cam intersectat cu cele ale lui Dragoş. Acesta din urmă a ieşit în presă cu declaraţii răutăcioase la adresa lui Sanchi, ultimul iubit al solistei: „Dragoş spune că am trăit pe spinarea Luminiţei, că ea m-a făcut vedetă. Dar, nu e aşa, eu am avut mereu banii mei. Solistele nu câştigă atât de mult încât să trăiască în lux. Ea încă locuieşte cu mine. Şi, oricum, de la mine nu a fugit ca de la Dragoş, cu care am înţeles că se certa foarte des", ne-a declarat el.

simeon stalpnicul png

Marcel Puşcaş a părăsit-o pentru că l-a înşelat

Luminiţa Anghel a fost căsătorită mai bine de cinci ani cu fostul fotbalist Marcel Puşcaş. Acesta a acuzat-o pe solistă că l-a înşelat cu cel mai bun prieten, atunci producându-se ruptura dintre ei.

„Între lunile ianuarie şi martie 2003, Luminiţa a avut o relaţie cu cel mai bun prieten al meu, la acea vreme chiar naşul nostru de cununie, în timp ce era măritată cu mine. Într-adevăr, căsnicia noastră nu mai mergea de mult cum trebuie, dar asta a fost picătura care a umplut paharul", spune Puşcaş.

simeon stalpnicul png
andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței