Promisiunea făcută de Radu Vâlcan viitorului fiu

Ultima actualizare:

    Radu Vâlcan face promisiuni fiului și soției saleFoto arhivă personală
Radu Vâlcan face promisiuni fiului și soției saleFoto arhivă personală

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "Temptation Island - Insula iubirii", va deveni în mai puțin de două luni tăticul unui băiețel. Într-un interviu acordat ziarului Ring, Vâlcan dezvăluie care este promisiunea făcută fiului, dar și soției sale, Adela Popescu.

Potrivit ZiarulRing.ro, Radu Vâlcan se simte cât se poate de pregătit pentru a fi tată; el este încrezător că totul va fi bine și este foarte relaxat, nu-și face griji pentru viitoarele responsabilități parentale.

Pentru a dovedi ce tată responsabil va fi, el a promis fiului lui, care se va naște în mai puțin de două luni, că se va lăsa de fumat. Întrebat dacă este pregătit să o ajute pe Adela Popescu la...schimbarea scutecelor, Radu Vâlcan a fost foarte amuzat: "Cum ar fi să spun nu! Evident, sunt încercări noi din viața noastră, abia aștept!" Atât el, cât și soția sa sunt cât se poate de pregătiți pentru noul membru al familiei: "Viața noastră este amenajată în așteptarea puiuțului nostru!"

Revenind la viciul fumatului, Vâlcan pare luat prin surprindere când i se spune că Adela este mulțumită de viciul său: "A zis ea aşa ceva? Hmmm, deci va trebui să renunţ. Există, oare, vreun truc să nu o fac? Ah, tocmai ce i-am promis copilului, va trebui. Mă rog, creşte şi mă înţeleg cu el, important este să nu afle ea!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net