Punem pariu că nu-l recunoști, deși îți place la nebunie cum cântă?

simeon stalpnicul png
Fuego, cu mustață, alături de Sofia Vicoveancafoto: arhivă personală

Ce nu fac artiștii, de dragul artei! Își schimbă radical și înfățișarea, dacă este nevoie, riscând reacții vehemente din partea fanilor. Paul Surugiu-Fuego (41 ani) le-a făcut o asemenea surpriză fanilor pe contul personal de Facebook. Artistul s-a pozat cu mustață, iar internauții s-au împărțit în două tabere.

Fuego a acceptat să filmeze pentru un post tv, cu mustață, iar fotografia cu pricina a strâns zeci de like-uri, pe Facebook. Alături de el, în cadru, apare și buna prietenă și colegă de scenă Sofia Vicoveanca (76 de ani), ea amuzându-se copios pe seama noului lui look.

Unii fani l-au sfătuit să-și lase mustață, alții au fost de părere că arată cu zece ani mai tânăr, fără. Cântărețul și-a arătat aprecierea față de Sofia Vicoveanca, pe care o consideră una dintre cele mai bune soliste de muzică populară.

”Sunt şi imagini la care n-ai cum să faci prea multe descrieri! Cea de mai jos e una dintre ele – marea doamna a folclorului românesc, un monument la propriu, de autenticitate, decenţă, inteligenţă şi demnitate – SOFIA VICOVEANCA – îmi aranjează brâul unui costum moldovenesc şi-mi oferă sfaturi preţioase despre cum să fii mândru şi ce să faci pentru a fi onest în profesia pe care o faci. O iubesc şi o preţuiesc cu tot sufletul meu pe doamna Sofia, pentru tot ce înseamnă ea în cultura românească, pentru verticalitate şi exemplu”.

simeon stalpnicul png
Fuego, așa cum îl știe toată lumea, fără mustațăfoto: arhiva Click!
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image png
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
coronavirus in romania 15 ianuarie 2022 jpg
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png