Răduleasca, şoferiţă pentru iubitul fără carnet

simeon stalpnicul png

După ce prima seară de la întoarcerea în ţară şi-a petrecut-o alături de fostul soţ, Elan Schwartzenberg, şi de fiul lor, Ayan, în vila de la Izvorani, Mihaela este de trei zile nedezlipită de iubitul ei, Dani Oţil. Diva face până şi pe şoferiţa iubitului, pe care îl ia de la Antena 1 cu maşina proprie.

Aflată de patru zile în ţară, Mihaela a rămas doar o seară cu Ayan în vila lui Elan, iar de trei nopţi s-a mutat în garsoniera lui Dani.

Cei doi îndrăgostiţi recuperează din plin timpul în care au stat departe unul de celălalt, fosta vedetă a Antenei 1 fiind practic de nedezlipit de iubitul ei.

Marţi, omul de afaceri Elan Schwartzenberg şi-a petrecut seara singur, la reşedinţa sa de la Izvorani, în timp ce Mihaela şi Dani au mers împreună la cumpărături şi au făcut o vizită unor vecini de bloc de-ai "matinalului".

Vezi aici GALERIA FOTO!

Miercuri dimineaţă, diva a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce mergea să-şi ia iubitul cu propria maşină, o Toyota ecologică, de la studiourile Antenei 1, din incinta Teatrului Excelsior, acolo unde se realizează emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani".

Oţil a rămas de câteva săptămâni fără permis, iar Mihaela nu a avut nici o reţinere să facă pe şoferiţa pentru el.

Miercuri, ora 13.00. Mihaela şi Dani pleacă de la sediul Antenei 1

simeon stalpnicul png

Astăzi deschide magazinul de la Suceava

Astăzi, Mihaela va deschide la Iulius Mall din Suceava cel de-al doilea magazin «Picioru' Gras», cu vestimentaţie pentru copii.

Primul magazin a fost inaugurat în vară, la Constanţa, în centrul comercial City Park, acolo unde familia Schwartzenberg "s-a reîntregit", însă doar pentru a-şi lansa afacerea.

Până la finalul anului se vor mai deschide trei astfel de unităţi, tot în reţeaua de malluri Iulius, la Iaşi, Cluj şi Timişoara.

Andreea Marin îi face, din nou, concurenţă

Eterna rivală a Mihaelei, Andreea Marin intră şi ea în industria hainelor pentru copii, anunţând că va lansa pe 1 decembrie, împreună cu Irina Schrotter, brandul "Violet by Andreea Marin".

Printre creaţiile „Zânei" se află şi body-ul extensibil, o idee care susţine că îi aparţine în exclusivitate.

Vezi aici ce au mai făcut Mihaela şi Dani marţi seară!

Mai citeşte: Răduleasca, înlocuită de Corina Dănilă?

jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
andreea marin
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg