Ralflo se însoară! Cum a început povestea de iubire cu viitoarea sa soție

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nuntă mare se anunță vara aceasta în industria muzicală. Ralflo (48 de ani), unul dintre cei mai râvniți artiști – burlaci din România, își pune pirostriile cu aleasa inimii sale, Aura B. (38 de ani) Contactată de Click!, artista ne-a mărturisit cum a început povestea lor de iubire.

„Noi ne cunoasteam de ceva timp dar nu lucrasem împreună la niciun proiect. Erau discuții să facem câteva melodii, dar eu fiind mai tot timpul plecată, nu s-a materializat nimic până în iarna 2023 când ne-am revăzut la studio și chiar am finalizat o melodie care este deja în sufletele oamenilor. Chiar din prima săptămână am simțit acea chimie între noi prin prisma muzicii, fapt ce m-a apropiat și mai mult de viitorul meu soț. Când l-am cunoscut, el în momentul acela era cu cineva dar nu era ceva serios între ei, dar chiar și așa cumva parcă simțeam o gelozie și fară să-mi dau seama mă îndrăgosteam de el”, a spus Aura B pentru Click!

Cariera i-a unit

Aura B ne-a mai mărturisit că relația lor amoroasă evoluează foarte rapid:

„Din luna ianuarie 2024 ne-am privit cu alți ochi, bine, cu aceeași ochi dar într-un mod diferit și ne-am dat seama că noi doi suntem făcuți unul pentru altul, că amândoi venim din relații zbuciumate și avem nevoie de liniște, și totul s-a întâmplat parca foarte rapid. Nici eu și nici el nu mai avem vârstă la care să ne jucăm cu sentimentele așa că ne-am decis să trecem la un alt nivel al relației, de aceea am făcut și videoclipul piesei “Pas cu Pas” într-un loc special care este exact locul perfect unde mi-aș face nunta. Amândoi am avut ținutele perfecte cum poate ne vom îmbracă și la nunta noastră, dar încă ne mai gândim. În vara aceasta vrem să organizam evenimentul dar nu vrem încă să facem public mai multe detalii”.

Iubire simplă

Aura B a mai spus pentru Click! cum a reușit să o cucerească Ralflo, viitorul său soț:

„Cum m-a cucerit? Prin muzică, prin ceea ce reprezintă el, prin emoțiile pe care mi le-a dat cu fiecare sunet pe care îl scotea atunci când scria sau când cânta. Prea simplu, nu?”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net