Raluca Guslicov se mișcă ca pantera! Show lasciv cu Alex Mica de ziua ei!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Guslicov a făcut show de show, marți seară, la ziua ei! Simpatica actriță de la Teatrul Constantin Tănase împlinește 47 de ani, pe 9 iulie, și s-a sărbătorit în avans la o terasă de karaoke din Crângași, alături de familie și de prietenii foarte apropiați. Raluca arată trăsnet, dar să vezi cum se unduiește pe ritmuri noi, de trap. Click! a fost la ziua fostei vedete din serialul "Trăsniții" și a surprins-o pe Raluca în plină acțiune!

Raluca Guslicov, alături de Aura B și Alex Mica, la ziua ei Sursa: Gheorghe Chelu
Raluca Guslicov, alături de Aura B și Alex Mica, la ziua ei Sursa: Gheorghe Chelu

La 47 de ani, Raluca Guslicov le dă clasă puștoaicelor. Până și viitoarele ei nurori se uită cu invidie la mama soacră cum se mișcă și dansează ca o panteră, nu altceva!

A dansat cu Alex Mica și „Dalinda”!

Raluca împlinește 47 de ani pe 9 iulie, așa că a dat o petrecere în avans, marți seară, la o terasă din zona Crângași, unde și-a chemat familia și prietenii apropiați. Cei doi fii ai săi, care își întrec mama în înălțime, au fost alături de ea. Unul dintre ei, de profesie dj, și-a adus și prietena la party, semn că Raluca mai are puțin și devine soacră. Asta însă nu o sperie, pentru că Raluca e o mamă modernă și într-o formă fizică de invidiat.

"Au crescut copiii, am doi băieți înalți ca brazii. Au și prietene amândoi. Încerc să țin pasul cu ei. Acum, dacă voi deveni soacră mare asta e, sper însă să mai stea nițeluș, să nu se grăbească la însurătoare", a declarat Raluca Guslicov, pentru Click!

E viitoare soacră cu două nurori!

Fiul ei, Marc, a fost DJ-ul serii și s-a distrat la platane, până când în peisaj au apărut Aura B.,împreună cu Fabio și cântărețul Alex Mica. Acesta a ținut să-i și cânte sărbătoritei celebra piesă "Dalinda", ce are milioane de vizualizări pe Youtube.

Toată lumea s-a ridicat de pe scaune și a început să danseze. Sărbătorita a dansat și s-a distrat împreună cu prietenele ei, dar și cu Alex Mica, Aura B. și Fabio. Actrița s-a unduit pe ritmuri moderne ca o șerpoaică și a cântat și ea câteva piese din repertoriul internațional.

Îndrăgita actriță pe care o știți din serialul „Trăsniții”, dar și de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, din București are cu ce se mândri. Băieții Ralucăi sunt înalți ca brazii. Adrian Ralf Savu are 20 de ani, iar mezinul Marc Cristian Savu și-a sărbătorit majoratul pe 27 mai. Ambii flăcăi fac muzică la nivel profesionist, unul face trap, iar cel mic este dj.

Cine e Raluca Guslicov?

Raluca Guslicov s-a născut pe 9 iulie 1975, la Ploiești. Actrița este divorțată și are doi copii, Ralf și Marc. Pasiunea pentru televizunea a descoperit-o în momentul în care i s-a propus să lucreze ca reporter la Tele7abc. A devenit apoi prezentatoarea unei emisiuni muzicale și, într-un an și jumătate, a ajuns să prezinte o emisiune în direct. Ulterior, actrița a primit oferta de a juca în serialul „Trasniții”, de la Prima TV, acolo unde interpreta cu succes rolul unui psiholog.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net